Thermia Lämpölaina

Thermia Lämpölaina on uusi rahoitusmuoto lämpöpumpun hankintaan. Thermia Lämpölaina on avaimet käteen -ratkaisu, joka sisältää lämpöpumpun, perusasennuksen ja maalämpöjärjestelmissä kaivonporauksen. Kuukausittaiseen hintaan (maalämpöjärjestelmä alkaen 149  € / kk ja ilmavesijärjestelmä alkaen 109 € / kk) vaikuttaa talon koko ja sijainti, lämpimän käyttöveden tarve ja taloudessa asuvien henkilöiden määrä.  

Rahoituspäätöksen saat nopeasti verkossa haluamallesi hankinnalle ajankohdasta riippumatta - ilman vakuuksia tai takaajia. Hakemuksen pääset täyttämään yllä olevan laskurin Hae-painikkeesta ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksia käyttäen.

Nopeat sähköisen palvelun ominaisuudet takaavat sinulle nopean ratkaisun joustavaan rahoitukseen. Luottopäätöstä hakiessasi on sinun hyvä kuitenkin hakea tarvittavan suurta summaa, jotta rahoitus kattaa kaikki maalämpöinvestoinnista aiheutuvat kulut. Lopullinen rahoitettava summa on toteutunut kauppasumma.

 

5 kysymystä Thermia Lämpölainasta

1. Mikä Thermia Lämpölaina on?

Thermia Lämpölaina on OP-rahoituksen kanssa lanseerattu uusi rahoitusmuoto lämpöpumppujärjestelmän hankintaa.

 

2. Kuinka rahoitusta haetaan?

 Thermia Lämpölaina-rahoitus haetaan täyttämällä lainahakemus OP:n verkkopalvelussa yllä olevasta linkistä.

 

3. Jos myyn asuntoni, miten toimin Lämpölainan kanssa?

Lämpölaina toimii kuin mikä tahansa muu laina. Se ei siirry talon seuraavalle omistajalle, vaikka lämpöpumppujärjestelmä sinne jääkin. Talon myyntihinta kuitenkin nousee usein huomattavasti lämpöpumpun asennuksen jälkeen.

 

4. Kuinka nopeasti investointi maksaa itsensä takaisin?

Maalämpö maksaa itsensä takaisin yleensä alle kymmenessä vuodessa. Tämän jälkeen energia on käytännössä ilmaista.

 

5. Myönnetäänkö Thermia Lämpölainoja myös ilmavesilämpöpumpun hankintaan?

Kyllä myönnetään.  

 

 

 

Energialaskuri