Thermia Diplomat Inverter

Laajempi valikoima

Laajensimme valikoimaa Diplomat Inverter maalämpöpumpun osalta lanseeraamalla pienemmän version nykyisestä Inverter maalämpöpumpusta. Tämä uusi Inverter M-malli (3-12 kW) käy myös pienempiin kiinteistöihin.

Markkinoiden korkein vuosihyötysuhde

Thermia Diplomat Inverter on maalämpöpumppu, jonka vuosihyötysuhde on markkinoiden korkein SCOP 5,6. Lämpöpumpun salaisuus piilee uudistetussa kierroslukuohjatussa kompressorissa.

Kierroslukuohjattu kompressori

Tämä kierroslukuohjattu kompressori säätelee pumpun tehoa tarpeen mukaan. Eli energiaa ei kulu yhtään enempää kuin sitä oikeasti tarvitaan ja tämän ansiosta voit pienentää sähkölaskujasi vielä enemmän.

Värillinen kosketusnäyttö

Lämpöpumppua ohjataan uuden teknologian ohjaimella, joka on helppokäyttöinen värillinen kosketusnäyttö. Laitteen ohjelmisto voidaan tarvittaessa päivittää näytössä olevan USB-liitännän kautta.

Varustettu älykkäällä käyttövedentuotannolla

Thermia Diplomat Inverter on lisäksi varustettu älykkäällä käyttövedentuotannolla, jota auttaa niin kutsuttu kuumakaasuvaihdin HGW. Tämä tekniikka mahdollistaa lämpimän veden tuotannon samalla kun lämmitetään taloa, joka tarkoittaa sitä, että saat lämmintä vettä alhaisemmin kustannuksin.

Voidaan etäohjata Thermia Onlinen avulla

Lämmönlähteeksi voit valita energiakaivon, maapiirin tai vesistöpiirin. Voit etäohjata ja tarkkailla lämpöpumpun toimintaa missä tahansa Thermia Onlinen avulla.

Energialaskuri