Ilma-vesilämpöpumput

Jos et halua tai voi suorittaa porauksia tontillasi tai et jostain muusta syystä halua maalämpöä, saattaa jokin ilma-vesilämpöpumpuistamme olla paras vaihtoehto juuri sinulle.

 

Ilma-vesilämpöpumppu-täydellinen lämmitysjärjestelmä vesikiertoiseen taloon, tuottaa lämpöä ja lämmintä käyttövettä  

Ilmalämpöpumppu-täydentävä lisälämmityslaite taloon, jossa ei ole vesikiertoista lämmitystä  

Thermian ilma-vesilämpöpumput

Thermian -ilma-vesilämpöpumput tuottavat sekä lämpöä että lämmintä vettä. Ilma-vesilämpöpumppu on erittäin tehokas ja toimii hyvin aina - 20 ºC:een asti. Koska ilma-vesilämpöpumppu käyttää hyväkseen ilmassa olevaa lämpöä, ei porauksia tarvitse tehdä lainkaan.

Katso esittelymme ilma-vesilämmöstä.

Ilma-vesilämpöpumput vähentävät lämmönhukkaa

Ilma-vesilämpöpumppu voi vähentää lämmityskustannuksia jopa kolme neljäsosaa. Ilma-vesilämpöpumppu tuottaa, samoin kuin maalämpöpumppu, sekä lämpöä että lämmintä vettä.

Kaikki toiminnan kannalta olennaiset osat on sijoitettu lämpöpumppuun, joka sijoitetaan talon sisälle. Järjestelmässä syntyy aina lämpöhukkaa lämmön- ja lämpimän veden tuotannon yhteydessä. Koska lämpöpumppu on talon sisällä, lämpöhukka tulee talon hyväksi. Thermian ainutlaatuisessa järjestelmässä lämmintä vettä ei myöskään kierrätetä ulkona. Tämä pienentää energiahukkaa. Laitteisto on suojassa ulkoilman vaikutuksilta, mikä lisää sen luotettavuutta ja pidentää elinikää.

Thermian ilma-vesilämpöpumpuissa on todelliselle sulatustarpeelle perustuva sulatustekniikka, joka nostaa lämpöpumpun vuosihyötysuhdetta. Sulatus tapahtuu vain silloin kun sitä tarvitaan ja vain niin pitkän ajan kuin tarvitaan.

Thermia ilma-vesilämpöpumput lisätietoa:

Thermia Atec

 

Energialaskuri