Ilmavesilämpöpumpun vaihtaminen

Ilma-vesilämpöpumppu on pitkäkestoinen sijoitus ja tavallisesti se tuottaa lämpöä ja lämmintä vettä useiden vuosien ajan. Mutta yksikään ilma-vesilämpöpumppu ei ole ikuinen. Ennemmin tai myöhemmin tulee päivä, jolloin tulee miettiä laitteen vaihtoa.

Kun tulee aika vaihtaa vanha ilmavesilämpöpumppusi, on helppoa ajatella että vanha lämpöpumppu viedään pois ja uusi tuodaan tilalle. Usein tarpeet ovat kuitenkin saattaneet muuttua asennuksen jälkeen, jonka vuoksi on tärkeää tehdä uusi laskelma ennen lämpöpumpun vaihtoa.

Ehkä olet laajentanut taloasi? Hankkinut uima-altaan tai rakentanut autotallin, joka tarvitsee lämmitystä? Tai saanut perheenlisäystä, joka usein vaikuttaa sekä lämmitys että lämminvesikuluihin. Nämä ovat asioita, jotka vaikuttavat kokonaiskuvaan.

Jotta saat varmistuksen ilmavesilämpöpumpun riittävästä tehosta, on tärkeää, että jälleenmyyjä tulee käymään ja käy tämänhetkiset vaatimukset ja tarpeet läpi kanssasi. Vierailu on tietenkin maksuton ja saat selville mikä lämpöpumppu antaa juuri sinulle eniten säästöä, kuinka paljon voit säästää sekä kuinka suuri kokonaiskustannus lämpöpumpun vaihtamisesta aiheutuu.

Ota yhteyttä paikalliseen Thermia jälleenmyyjään niin saat apua ja ohjausta sopivan järjestelmän etsimisessä.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Onko sinulla kysymyksiä ilmavesilämpöpumpun vaihtamisesta? Löydä lähin Thermia jälleenmyyjä. 

Löydä jälleenmyyjä

Thermian ilmavesilämpöpumput

Täältä löydät ilmavesilämpöpumppumme ja voit vertailla suorituskykyä ja tekniikoita. 

Ilmavesilämpöpumppumme