FASTIGHETSVÄRMEPUMP

Thermia Solid Eco

 • Korkea suorituskyky ja alhaiset investointikustannukset
 • Kiinteistölämpöpumppu, joka antaa vastinetta rahoille
 • Kompaktin kokonsa ansiosta ei vaadi paljon tilaa

Maksimaalista suorituskykyä ja alhaiset investointikustannukset

Kiinteistölämpöpumppumme Thermia Solid Eco sopii niille, jotka haluavat kiinteistölämpöpumpulta parhaan mahdollisen suorituskyvyn sekä perustoiminnot. Uuden kylmäainepiirin ansiosta lämpöpumpun vuosihyötysuhde on parantunut jopa 24 % verrattuna edeltäjäänsä Thermia Solidiin.

Thermia Solid Eco lämmittää sekä kiinteistön että lämpimän käyttöveden ja voi myös yksinkertaisella lisäosalla jäähdyttää kiinteistöä. Sen avulla saat miellyttävän ja täydellisen sisäilman kiinteistöösi vuoden ympäri ilman erillistä jäähdytyslaitetta. Thermia Solid Eco sopii erinomaisesti suuriin kiinteistöihin, joihin ei tarvita erikoistoimintoja. Lämpöpumppu on saatavilla teholuokissa 22, 26, 33 ja 42 kW.

Entistä tehokkaamman kompressorin, uuden kylmäaineen ja uuden sukupolven lämmönvaihtimet käsittävän jäähdytyspiirin ansiosta Solid Eco toimii erinomaisen tehokkaasti ympäri vuoden. Vakiovarusteena tulevan kuumakaasuvaihtimen ansiosta lämpöpumppu tuottaa erittäin kustannustehokkaasti lämmintä käyttövettä.

Erittäin tehokas ohjaus

Thermia Solid Econ avulla voidaan ohjata kahta erillistä lämmityspiiriä samanaikaisesti. Älykkään ohjauksen ansiosta voit helposti ohjata ja valvoa järjestelmän eri toimintoja, kuten lisälämpöä, lämmintä käyttövettä, jäähdytystä sekä shunttiryhmiä. Se myös varmistaa, että toiminta sopeutetaan jatkuvasti vallitseviin olosuhteisiin, minkä avulla saavutetaan paras mahdollinen tehokkuus ja energiansäästö.

Internet-ohjaus

Thermia Solid Ecoon voidaan lisätä Thermia Online, toiminto jonka avulla voit ohjata ja valvoa lämpöpumppuasi etänä älypuhelimella tai tietokoneella. Voit valvoa kaikkia lämpöpumpun asetuksia, kuten esimerkiksi hälytyksiä ja lämpötiloja, mikä helpottaa lämpöpumpun toiminnan optimointia, tukea ja huoltoa. Hälytystoiminnon avulla saat automaattisesti tiedon jos johonkin on puututtava.

Pyydä tarjous

Laskemme sinulle tarjouksen.

Täytä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä. Käymme läpi lämpöpumpun valintaan vaikuttavat tekijät, jonka jälkeen saat tarjouksen, joka on laskettu juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Nimi: * Paikkakunta: * Puhelin päivisin: * Sähköpostiosoite: *

(* = pakolliset tiedot)

Tuoteominaisuudet:

 • Kiinteistölämpöpumppu maalämpöön ja poistoilmaan
 • Neljä kokoluokkaa; 22, 26, 33 ja 42 kW
 • Kuumakaasuvaihdin
 • Lämmin vesi lämmitetään korkeaan lämpötilaan pienillä kustannuksilla samanaikaisesti kun lämpöpumppu lämmittää kiinteistöä
 • Online – ohjaa ja seuraa kiinteistölämpöpumppuasi etänä (lisäpalvelu)
 • Mahdollisuus ohjata kahta ohjauspiiriä
 • Viilennys – mahdollisuus viilennykseen pienillä kustannuksilla (lisäpalvelu)
 • Menoveden lämpötila jopa 65 C

Energialuokka ohjauksella

Energialuokka ilman ohjausta