Viilennystä lämpöpumpulla

Viilentämällä lämpöpumpulla kotisi kesällä säästät huomattavasti verrattuna perinteiseen ilmastointiin.

Anna lämpöpumppusi viilentää

Thermian lämpöpumppuja voi käyttää muuhunkin kuin vain talon ja käyttödveden lämmittämiseen. Yksinkertaisella lisäyksellä lämpöpumppusi saa viilentämään kuumina kesäpäivinä.

Aseta vain haluamasi lämpötila ja anna lämpöpumppusi hoitaa loput. Näin saat kattavan ilmastointilaitteen ja miellyttävän sisäilman vuoden ympäri –lämmintä talvella, viileää kesällä ja lämmintä käyttövettä vuoden ympäri.

Saadaksesi lämpöpumppusi viilentämään tulee lämpöpumppuratkaisu täydentää viilennysmoduulilla. Thermialla on tarjolla kahta eri tyyppistä viilennysmoduulia: Passiivinen ja Passiivinen/Aktiivinen viilennysmoduuli.

Edullisempi kuin ilmastointi

Lämpöpumpun viilennys on edullista ja tehokasta. Näin vältyt paljon energiaa kuluttavan ilmastoinnin tai muun ilmastointilaitteen hankkimiselta, joilla on suuret kustannukset.

Hyödyntääksesi viilennysominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla suosittelemme täydentämään lämmitysjärkestelmää yhdellä tai useammalla puhallinkonvektorilla (kutsutaan myös puhallinelementeiksi). Voit lukea lisää puhallinelementeistämme täältä. 

 

Passiivinen viilennysmoduuli

Thermian passiivinen viilennysmoduuli saa lämpöpumppusi tuottamaan viileää ilmaa. Moduuli on käytössä vain silloin kun viilennystä tarvitaan, muuten lämpöpumppusi toimii täysin samalla tavalla kuin muutenkin.

Viilennysmoduuli toimii passivisella jäähdytyksellä, joka sopii hyvin taloihin joissa on pienempi viilennystarve tai heille, joilla on tarvetta viilentää vain jokin tietty huone.

Lue lisää- Passiivinen viilennysmoduuli

Passiivinen/Aktiivinen viilennysmoduuli

Passivisella/Aktiivisella Thermian viilennysmoduulilla viilennystä tuotetaan kahdella tasolla. Ensimmäinen taso, jota kutsutaan passiiviseksi vilennykseksi, on useimmissa tapauksissa täysin riittävä.

Jos ensimmäinen taso ei riitä, aktivoituu toinen taso jota kutsutaan aktiiviseksi viilennykseksi. Tällöin kompressori lämpöpumpussasi alkaa tuottamaan viilennystä.

Lue lisää - Passiivinen/Aktiivinen viilennysmoduuli

Puhallinkonvektorit, jotka puhaltavat viileää ja miellyttävää ilmaa

Jos haluat viilennystä taloosi, tarvitaan puhallinkonvektoreita. Yksinkertaistettuna näitä voidaan myös kutsua puhallinelementeiksi Ne voivat puhaltaa lämmintä tai viileää ilmaa tarpeesta riippuen.

Puhllinkonvektoreita on kahta erilaista mallia, Thermia Aermec UL ja Thermia Aermec HL Molemmat näistä auttavat pitämään tasaista ja miellyttävää sisäilman lämpötilaa vuoden ympäri.

Täydellinen vaihtoehto vaihdettaessa suorasähkölämmityksestä

Thermian puhallinkonvektorit sopivat loistavasti käytettäväksi vaihtaessa suorasähkölämmityksestä lämpöpumppuun. Asennuksen jälkeen sinulla on kattava järjestelmä talosi energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen.

Puhallinkonvektori Aermec HL

Thermian Aermec HL on moderni ilmastointilaite. Siinä on moderni design ja paljon ominaisuuksia, jotka viilentävät ja lämmittävät.

Lue lisää - Aermec HL

Puhallinkonvektori Aermec UL

 

Lue lisää - Aermec UL