Passiivinen viilennysmoduuli

  • Hyödyntää luonnollista viilennystä, jota on lämpökaivossa (passiivinen viilennys)

Anna lämpöpumpun viilentää

Passiivisen Thermia viilennysmoduulin avulla saat lämpöpumppusi viilentämään. Moduuli on käytössä vain silloin, kun tarvitaan viilennystä. Muuten lämpöpumppu toimii samalla tavalla kuin muutenkin.

Viilennysmoduuli toimii passivisella jäähdytyksellä, joka sopii hyvin taloihin joissa on pienempi viilennystarve tai heille, joilla on tarvetta viilentää vain jokin tietty huone. Viileän nesteen kierrolla, jota on keruupiirissä (lämpökaivossa, maaperässä tai järvessä), syntyy viilennystä, jonka kulutus vastaa muutamaa hehkulamppua.

Passiivisella Thermia viilennysmoduulilla on kompakti muotoilu ja se voidaan asentaa suoraan lämpöpumpun läheisyyteen tai valinnaiseen paikkaan talossa. Se soveltuu kaikkin Thermian lämpöpumppuihin lukuunottamatta Atria-malleja, jotka ottavat lämpöä ilmasta joten keruupiiri puuttuu näistä malleista.

Pyydä tarjous

Laskemme sinulle tarjouksen.

Täytä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä. Käymme läpi lämpöpumpun valintaan vaikuttavat tekijät, jonka jälkeen saat tarjouksen, joka on laskettu juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Nimi: * Paikkakunta: * Puhelin päivisin: * Sähköpostiosoite: *

(* = pakolliset tiedot)

Tuoteominaisuudet:

  • Lisäosa, joka mahdollistaa viilennyksen lämpöpumpun avulla
  • Käyttää keruuputken kylmää viilentääkseen talon

Dokumentti