Passiivinen/Aktiivinen viilennysmoduuli

  • Tuottaa viilennystä kahdella eri tasolla
  • Ensimmäisellä tasolla hyödynnetään luonnollista viilenystä, jota saadaan lämpökaivosta/maapiiristä (pasiivinen viilennys)
  • Toisella tasolla aktivoituu lämpöpumpun kompressori lisäämään viilennystä (aktiivinen viilennys)

Tee lämpöpumpustasi ilmastointilaite

Passiivinen/Aktiivinen Thermian viilennysmoduulin avulla lämpöpumppu tuottaa viilennystä, pienellä energiankulutuksella ja alhaisin kustannuksin. Saat kattavan ilmastointilaitteen, joka tuottaa haluamaasi sisäilmaa vuoden ympäri -lämmintä talvella, kylmää kesällä sekä lämmintä käyttövetä vuoden ympäri.

Viilennystä tuotetaan kahdella tasolla. Ensimmäinen taso, jota kutsutaan passiiviseksi vilennykseksi, on useimmissa tapauksissa täysin riittävä. Viileän nesteen kierrolla, jota on keruupiirissä (lämpökaivossa, maaperässä tai järvessä), syntyy viilennystä jonka kustannus vastaa muutamaa hehkulamppua.

Jos ensimmäinen taso ei riitä, aktivoituu toinen taso jota kutsutaan aktiiviseksi viilennykseksi. Tällöin kompressori lämpöpumpussasi alkaa tuottamaan viilennystä. Pienellä energiankulutuksella saadaan viileää sisäilmaa jopa vuoden lämpimimpinä päivinä.

Passiivis/Aktiivisella Thermia viilennysmoduulilla on kompakti muotoilu ja se voidaan asentaa lämpöpumppusi läheisyyteen tai valinnaiseen paikkaan talossasi. Viilennysmoduuli soveltuu Thermian maalämpöpumppuihin.

Pyydä tarjous

Laskemme sinulle tarjouksen.

Täytä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä. Käymme läpi lämpöpumpun valintaan vaikuttavat tekijät, jonka jälkeen saat tarjouksen, joka on laskettu juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Nimi: * Paikkakunta: * Puhelin päivisin: * Sähköpostiosoite: *

(* = pakolliset tiedot)

Tuoteominaisuudet:

Dokumentti