Sähkökattila EP E-sarja

  • Kaksi kokoluokkaa: 26 kW ja 42 kW
  • Säätö seitsemään teholuokkaan 
  • Ylikuumenemissuoja ja automaattinen palautuminen 

Kompakteja ja käyttövarmoja sähkökattiloita

Thermian EP-E sarja koostuu kahdesta erilaisesta sähkökattilasta: 26 kW ja 42 kW kattiloista. Kattilat ovat kompakteja, käyttövarmoja ja tehokkaita. Niitä käytetään pääasiassa vesikiertoisissa järjestelmissa tai erilaisissa teollisissa prosesseissa.

Sähkökattilat on helppokäyttöisiä. Säädä haluamasi lämpötila 20 ja 95 ºC:een väliltä ja anna sisäänrakennetun ohjausjärjestelmän hoitaa loput.

Ohjaus toimii seitsemällä tehotasolla, joka pitää energiankulutuksen alhaisena. Kaiken elektroniikan ollessa kerättynä yhden sylinterikannen alle on se helppo yhdistää tarvittaviin sähkökytkentöihin.Tässä on muun muassa liitin ulkoisille tulo- ja lähtösignaaleille (0-10 Vdc).

 

Sähkökattiloiden standardivarustukseen kuuluu kuormitussuoja, ylikuumenemissuoja ja automaattinen uudelleenkäynnistys sähkökatkon jälkeen. Sähkökattilaa on helppo täydentää ulkolämpötilakompensaattorilla, jossa on ohjaustoiminto ulkolämpötilan mukaan.

Pyydä tarjous

Laskemme sinulle tarjouksen.

Täytä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä. Käymme läpi lämpöpumpun valintaan vaikuttavat tekijät, jonka jälkeen saat tarjouksen, joka on laskettu juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Nimi: * Paikkakunta: * Puhelin päivisin: * Sähköpostiosoite: *

(* = pakolliset tiedot)

Tuoteominaisuudet:

Dokumentti