Sähkökattila EP E-sarja

  • Kaksi kokoluokkaa: 26 kW ja 42 kW
  • Säätö seitsemään teholuokkaan 
  • Ylikuumenemissuoja ja automaattinen palautuminen 

Helppokäyttöisyyttä kahdessa kokoluokassa

Thermian EP-E sarja koostuu kahdesta erilaisesta sähkökattilasta: 26 kW ja 42 kW kattiloista. Kattilat ovat kompakteja, käyttövarmoja ja tehokkaita. Niitä käytetään pääasiassa vesikiertoisissa järjestelmissä tai erilaisissa teollisissa prosesseissa.

Sähkökattilat on helppokäyttöisiä. Säädä haluamasi lämpötila 20 ja 95 asteen väliltä ja sisäänrakennettu ohjausjärjestelmän hoitaa loput.

Ohjaus toimii seitsemällä tehotasolla, jolloin  energiankulutus pysyy alhaisena. Kaiken elektroniikan ollessa kerättynä yhden sylinterikannen alle, on kokonaisuus helppo yhdistää tarvittaviin sähkökytkentöihin. Mukana on muun muassa liitin ulkoisille tulo- ja lähtösignaaleille (0-10 Vdc).

Ylikuumenemissuoja ja automaattinen palautuminen

Sähkökattiloiden vakiovarustukseen kuuluvat kuormitussuoja, ylikuumenemissuoja ja automaattinen uudelleenkäynnistys sähkökatkon jälkeen. Sähkökattilaa on helppo täydentää ulkolämpötilakompensaattorilla, jossa on ohjaustoiminto ulkolämpötilan mukaan.

Pyydä tarjous

Laskemme sinulle tarjouksen.

Täytä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä. Käymme läpi lämpöpumpun valintaan vaikuttavat tekijät, jonka jälkeen saat tarjouksen, joka on laskettu juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Nimi: * Paikkakunta: * Puhelin päivisin: * Sähköpostiosoite: *

(* = pakolliset tiedot)

Tuoteominaisuudet:

Dokumentti

Tuotelehti