Uusi ilmavesilämpöpumppu iTec XT - täydellinen valinta pohjoiseen ilmastoon

Thermian uusi ilmavesilämpöpumppu iTec XT sopii täydellisesti pohjoiseen ilmastoon ja alhaisiin ulkolämpötiloihin. Tämä edistyksellinen lämpöratkaisu tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn, helppokäyttöisyyttä sekä kestävän energiantuotannon, tehden siitä ihanteellisen valinnan pohjoismaiseen ilmastoon.

iTec XT pystyy tuottamaan energiaa jopa äärimmäisissä -30°C:n ulkolämpötiloissa, kiitos sen edistyneen invertteriteknologian, joka mukauttaa toimintaansa tarkasti ympäristön ja käyttäjän tarpeiden mukaan. Tämä innovatiivinen tekniikka mahdollistaa huomattavat energiansäästöt.

iTec XT:n selkeä näyttö tekee sen käytöstä sujuvaa ja helppoa. Lisäksi Thermia Online -lisävarusteen avulla voit ohjata ja valvoa lämpöpumppuasi etänä.

Thermia omistautuu yhä kestävämmän kehityksen tavoitteluun, ja iTec XT on turvallinen sijoitus, joka auttaa sinua säästämään sekä kustannuksia että luontoa. iTec XT käyttää R32-kylmäainetta, joka on ympäristöystävällisempi verrattuna perinteisiin ilmavesilämpöpumppujen kylmäaineisiin.

iTec XT:stä on saatavana kolme eri tehoista ulkoyksikköä: 10, 14 ja 16, sekä viisi
erilaista sisäyksikköä.

Jälleenmyyjäsi auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun taloosi.