Ilmavesilämpöpumpun asentaminen

Thermia ilmavesilämpöpumpun asennuksessa saat apua alan ammattilaisilta koko prosessin ajan.

Kun olet päättänyt asennuttaa ilmavesilämpöpumpun, Thermia jälleenmyyjälläsi on täysi vastuu projektin sujuvuudesta ja jälleenmyyjäyrityksemme ammattilaisen apua on asennuksessa tarjolla koko prosessin ajan.

Löydä lähin jälleenmyyjä

Tavallisesti työ sujuu nopeasti parissa päivässä. Lämmön tarvitsee yleensä olla suljettuna ainoastaan muutaman tunnin ajan, joten asennuksen voi hyvin tehdä myös talvella.

 

Asennus

Thermian toiminta perustuu jälleenmyyjäverkostoon. Tämä tarkoittaa, että asiakas saa apua alan ammattilaisilta koko projektin ajan aina tuotteen valitsemisesta valmiiseen asennukseen.  

Jälleenmyyjällä on aina kokonaisvastuu asennuksen sujuvuudesta. Työ sujuu usein varsin nopeasti parissa päivässä. Tavallisesti lämmön tarvitsee olla suljettuna ainoastaan muutamia tunteja. Sinulle ostajana asennus on siis hyvin yksinkertainen toimenpide.

Mietittävää ennen asennusta

Tavallisin tekninen ratkaisu ilmavesilämpöpumpulle koostuu kahdesta yksiköstä; sisäyksiköstä ja ulkoyksiköstä. Yksiköt yhdistetään asennuksessa putkilla toisiinsa ja tehohävikin välttämiseksi yksiköitä ei suositella asennettavaksi liian kauas toisistaan.

On tärkeää miettiä ulkoyksikön paikka ennen asennusta. Talviaikana ulkoyksikön puhallin saattaa joutua käymään nopeammilla kierroksilla saavuttaakseen riittävän tehon. Jos ulkoyksikkö asennetaan paikkaan, joka on herkkä äänille, saatetaan ääni joissain tapauksissa kokea häiritsevänä.

Pyydä tarjous

Otamme aina kokonaisvastuun ilmavesilämpöpumpun asennuksesta. Laskemme kotitalousvähennyksen ja tulevat säästösi. 

PYYDÄ TARJOUS

Autamme mielellämme lämmitysjärjestelmiin ja lämpöpumppuihin liittyvissä asioissa. Täytä lomake ja sinuun ollaan pian yhteydessä!

Nimi: * Paikkakunta: * Puhelin: * Sähköpostiosoite: *

(* = pakolliset tiedot)

Paljonko voit säästää?

Paljonko voit säästää ilmavesilämpöpumpulla? Tee nopea laskelma! 

TALOUDELLISUUS JA LASKELMA

Maksutonta neuvontaa

Mietitkö ilmavesilämpöpumpun hankintaa? Autamme mielellämme. 

MAKSUTONTA NEUVONTAA

Autamme mielellämme lämmitysjärjestelmiin ja lämpöpumppuihin liittyvissä asioissa. Täytä lomake ja sinuun ollaan pian yhteydessä!

Nimi: * Paikkakunta: * Puhelin: * Sähköpostiosoite: *

(* = pakolliset tiedot)