Ilmavesilämpöpumppu

Ilmavesilämpöpumppu on lämmitysjärjestelmä, joka tuottaa lämmön lisäksi myös lämmintä vettä. Se on vakaa ja helppohoitoinen lämmönlähde, joka tuo myös suuria säästöjä lämmityskustannuksissa.

 

Ilmavesilämpöpumppu on sijoitus sekä kukkarollesi, että luonnolle. Näiltä sivuilta löydät paljon hyödyllistä tietoa, jota tarvitset ennen lämpöpumpun hankintaa. Mikäli et löydä vastausta kaikkiin kysymyksiisi, ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään. Jälleenmyyjämme auttavat mielellään. 

Miten ilmavesilämpöpumppu toimii?

Mietitkö, miten ilmavesilämpöpumppu toimii? Se on nerokas, mutta perusajatukseltaan hyvin yksinkertainen keksintö. Täältä löydät pikakurssin. 

MITEN ILMAVESILÄMPÖPUMPPU TOIMII?

Säästöjä ensimmäisestä päivästä

Suurin syy lämpöpumpun hankintaan on siitä saatavat säästöt. Vaikka alkuinvestointi on suuri, voit saada säästöä ensimmäisestä päivästä alkaen. Mutta miten paljon? 

TALOUDELLISUUS JA SÄÄSTÖT

Näin asennus etenee

Ilmavesilämpöpumpun asennus on yksinkertaisempi ja nopeampi prosessi, kuin usein ajatellaan. Täältä näet, miten asennus etenee askel askeleelta. 

ILMAVESILÄMPÖPUMPUN ASENNUS

Mitä asennus maksaa?

Ilmavesilämpöpumppu on investointi, jolla tulet säästämään rahaa. Mitkä tekijät vaikuttavat hintaan? 

KULUT JA HINTA

Pyydä tarjous

Otamme aina kokonaisvastuun asennuksesta. Laskemme kotitalousvähennyksen ja tulevat säästösi.

Haluan tarjouksen

Autamme mielellämme lämmitysjärjestelmiin ja lämpöpumppuihin liittyvissä asioissa. Täytä lomake ja sinuun ollaan pian yhteydessä!

Nimi: * Paikkakunta: * Puhelin: * Sähköpostiosoite: *

(* = pakolliset tiedot)

Hyödyt

Ilmavesilämpöpumpusta on enimmäkseen hyötyä, mutta kannattaa myös tutustua tekniikan heikompiin osa-alueisiin ennen investointia. 

HYVÄT JA HUONOT PUOLET

Tavallisia kysymyksiä ilmavesilämpöpumpuista

Saamme paljon kysymyksiä ilmavesilämpöpumpuista. Useat kysymykset toistuvat ja olemmekin keränneet tänne usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen. 

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA: ILMAVESILÄMPÖPUMPPU

Hyvä tietää lämpöpumpuista

On paljon asioita, jotka tulee ottaa huomioon ennen ilmavesilämpöpumpun hankintaa. Tilaa Suuri Lämpöpumppukirja, niin saat vastauksen mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Kirja on maksuton ja sinun tarvitsee vain täyttää alla oleva lomake.

Sisältö

Miten ilmavesilämpöpumppu toimii?

Ilmavesilämpöpumpun asentaminen

Kustannukset

Tavallisia kysymyksiä ilmavesilämpöpumpuista

Ilmavesilämpöpumpun vaihtaminen

Takuu ja huolto