Tehdastakuu ja Thermia Turva

Voit tuntea olosi turvatuksi hankkiessasi Thermian lämpöpumpun. Tarjoamme kaikkiin lämpöpumppuihimme markkinoiden pisimmän Thermia Turva -vakuutuksen! Voit ottaa vakuutuksen tehdastakuun jälkeiselle ajalle vuodeksi kerrallaan, ja turvata lämpöpumppusi jopa 16–18 vuodeksi!

Tehdastakuu – Turvaa asennuksesta lähtien

Saat asennuspäivästä lähtien Thermian maalämpö- tai ilmavesilämpöpumpullesi automaattisesti viiden vuoden maksuttoman tehdastakuun. Viiden vuoden tehdastakuu koskee myös omakotitaloihin samalla asennettavia Thermian lämminvesivaraajia. Thermian ilmalämpöpumpuilla on kolmen vuoden tehdastakuu.

Tutustu takuuehtoihin.

Tehdastakuun päättyessä sinun on mahdollista ottaa lämpöpumpullesi vuosittainen Thermia Turva -vakuutus. Saat vakuutustarjouksen automaattisesti muutaman kuukauden kuluessa lämpöpumppuhankinnastasi, sekä uudelleen ennen tehdastakuun umpeutumista.

Thermia Turva – Jopa 18 vuodeksi

Kun asennuksen yhteydessä voimaan astunut 5 vuoden tehdastakuu umpeutuu, sinulle tarjotaan mahdollisuutta vuosittaiseen Thermia Turva -vakuutukseen. Sen avulla saat asennuspäivästä laskettuna ilmavesi- ja ilmalämpöpumpuille lisävakuutuksen jopa 16 vuoteen asti, ja maalämpöpumpulle jopa 18 vuoteen asti!

Vakuutus otetaan aina vuosi kerrallaan. Se täydentää kotivakuutustasi korvaamalla kotivakuutuksesi vähentämän omavastuun (jopa 600 euroon saakka) ja ikävähennyksen. Tapauksissa, joissa kotivakuutusyhtiö on vakuuttanut lämpöpumpun sen iän mukaan, korvaa Thermia Turva joka tapauksessa koko vahingon.

Thermia tarjoaa vakuutuksen yhteistyössä Arctic Seals AB:n kanssa. Vakuutusyhtiö on sinuun automaattisesti yhteydessä lämpöpumppuhankinnan jälkeen sekä uudelleen ennen takuun umpeutumista. Thermia Turva astuu voimaan kuudennesta vuodesta alkaen edellyttäen että vakuutus on hankittu ennen takuuajan umpeutumista.

Maalämpöpumput

  • 5 vuoden tehdastakuu (koskee myös omakotitaloihin lämpöpumppuasennuksen yhteydessä asennettuja Thermian lämminvesivaraajia)
  • Mahdollisuus Thermia Turva -vakuutukseen jopa 18 vuodeksi

Ilmavesilämpöpumput

  • 5 vuoden tehdastakuu (koskee myös omakotitaloihin lämpöpumppuasennuksen yhteydessä asennettuja Thermian lämminvesivaraajia)
  • Mahdollisuus Thermia Turva -vakuutukseen jopa 16 vuodeksi

Ilmalämpöpumput

  • 3 vuoden tehdastakuu
  • Mahdollisuus Thermia Turva -vakuutukseen jopa 16 vuodeksi

Vahingon sattuessa

Ota ensin yhteyttä Arctic:iin ja tee vahinkoilmoitus. Käänny sen jälkeen oman kotivakuutusyhtiösi puoleen ja tee vahinkoilmoitus heille. Saatuasi korvauspäätöksen omalta kotivakuutusyhtiöltäsi, voit hakea korvauksesta vähennetyt omavastuun sekä ikävähennykset takaisin Arcticilta.

Jos vahingosta aiheutuva kustannus ylittää omavastuun, mutta kotivakuutusyhtiö on poistanut 100% vakuutetun tuotteen arvosta, vakuutus korvaa vahingon, vaikka kotivakuutusyhtiö ei olisikaan maksanut korvausta arvon alenemisen seurauksena – kuitenkin enintään 80 % tuotteen alkuperäisestä ostohinnasta.

Lisätietoja vakuutuksesta voi kysyä sähköpostilla asiakaspalvelu@arctic.se.

Kysy huoltosopimusta!

Maksimoi lämpöpumppusi teho ja elinikä tekemällä huoltosopimus Thermia jälleenmyyjän kanssa.

Lue lisää

Tutustu Thermia Lämpölainaan!

Thermia Lämpölaina on OP:n kanssa lanseerattu rahoitusmuoto lämpöpumppujärjestelmän hankintaan.

Thermia Lämpölaina

Apua lämpöpumpun kanssa?

Huoltotarpeissa saat nopeiten avun olemalla yhteydessä lähimpään jälleenmyyjääsi.

Löydä lähin jälleenmyyjä