Thermia Lämpölaina

Thermia Lämpölaina on OP:n kanssa lanseerattu rahoitusmuoto lämpöpumppujärjestelmän hankintaan.

 

Lainahakemuksen pääset täyttämään oikealla olevan laskurin Hae-painikkeesta. Painike ohjaa sinut OP:n verkkopalveluun, jossa pääset täyttämään lainahakemuksen. Lainapäätöksen saat kätevästi sähköpostiisi. 

Mikä on Thermia Lämpölaina?

Thermia Lämpölaina on uusi rahoitusmuoto lämpöpumpun hankintaan. Thermia Lämpölaina on avaimet käteen -ratkaisu, joka sisältää lämpöpumpun, perusasennuksen ja maalämpöjärjestelmissä kaivonporauksen. Kuukausittaiseen hintaan (maalämpöjärjestelmä alkaen 149  € / kk* ja ilmavesijärjestelmä alkaen 109 € / kk) vaikuttaa talon koko ja sijainti, lämpimän käyttöveden tarve ja taloudessa asuvien henkilöiden määrä. 

 

*Hintaan sisältyy 4 kW maalämpöpumppu, perusasennus sekä 100 m lämpökaivo. Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 12 400 euron luotolle on 7,42 %, kun luoton korko on OP-prime + 5,95%, (6,20% 11/19), laskutuspalkkio 7€/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 17 223,01 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 149€ minimilyhennyksin (1,2% luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 116kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Miten Thermia Lämpölaina toimii?

Rahoituspäätöksen saat nopeasti verkossa haluamallesi hankinnalle ajankohdasta riippumatta - ilman vakuuksia tai takaajia. Hakemuksen pääset täyttämään yllä olevan laskurin Hae-painikkeesta. Luottopäätöksen saat kätevästi sähköpostiisi. 

Nopeat sähköisen palvelun ominaisuudet takaavat sinulle nopean ratkaisun joustavaan rahoitukseen. Luottopäätöstä hakiessasi on sinun hyvä kuitenkin hakea tarvittavan suurta summaa, jotta rahoitus kattaa kaikki lämpöpumppuinvestoinnista aiheutuvat kulut.

Kolme kysymystä Thermia Lämpölainasta

1. Jos myyn asuntoni, miten toimin Lämpölainan kanssa?

Lämpölaina toimii kuin mikä tahansa muu laina. Se ei siirry talon seuraavalle omistajalle, vaikka lämpöpumppujärjestelmä sinne jääkin. Talon myyntihinta kuitenkin nousee usein huomattavasti lämpöpumpun asennuksen jälkeen.

 

2. Kuinka nopeasti investointi maksaa itsensä takaisin?

Maalämpö maksaa itsensä takaisin yleensä alle kymmenessä vuodessa. Tämän jälkeen energia on käytännössä ilmaista.

 

3. Myönnetäänkö Thermia Lämpölainoja myös ilmavesilämpöpumpun hankintaan?

Kyllä myönnetään.  

Keskustele ammattilaisen kanssa

Paikallinen asiantuntija auttaa sinua mielellään kun mietit lämpöpumpun hankintaa.

Haluan keskustella ammattilaisen kanssa

Autamme mielellämme lämmitysjärjestelmiin ja lämpöpumppuihin liittyvissä asioissa. Täytä lomake ja sinuun ollaan pian yhteydessä!

Nimi: * Paikkakunta: * Puhelin: * Sähköpostiosoite: *

(* = pakolliset tiedot)