Thermia

Thermia Lämpöpumput kehittää ja tuottaa lämpöpumppujärjestelmiä lämmitystä, lämmintä käyttövettä ja viilennystä varten.

Thermian historia alkoi jo vuonna 1923. Yrityksen toimintatavat ovat seuranneet samaa punaista lankaa alusta alkaen tuottaen järkeviä ratkaisuja energiaan ja lämmitykseen. Näin kaikki alkoi ja näin yritys toimii edelleen. 1920-luvulla  otettiin  kaikki mahdollinen energia  koksista, joka oli tuolloin  hyvin tavanomainen polttoaine. Nykyään keskitymme käyttämään energiaa auringosta, jota on kallioperässä, maassa, järvivedessä tai ilmassa. 

Tutkimustyö ja  tuotekehitys tapahtuu yhdessä Euroopan moderneimmasta kehityslaitoksessa Arvikassa, joka on ollut Thermian keskus alusta alkaen. Perinteitä ja innovaatioita hyödyntäen pyrimme jatkuvasti parantamaan lämpöpumppujen teknologiaa, vaikka valmistammekin jo markkinoiden parhaita ratkaisuja.

 

Loppuasiakkaalle tulee aina sisältyä suurin taloudellinen hyöty, turvallisuus ja mukavuus- riippumatta siitä onko kyseessä pieni laitos, omakotitalo tai suurempi asennuskohde, kuten jäähalli, ostoskeskus tai toimistorakennus.

Olemme vahvassa kasvuvaiheessa ja olemme johtavia toimijoita Suomen lämpöpumppumarkkinoilla. Olemme myös vahvassa asemassa Euroopan markkinoilla.
 
Thermia Lämpöpumput on osa Stiebel Eltron Groupia, mutta toimimme Suomessa nimellä Thermia Finland Oy.

Sisältö

Yhteystiedot

Historiamme

Thermiamuseo

Tuotanto Arvikassa

Tutkimus ja kehitys

Aikaisemmat tuotteet