Säästöä ensimmäisestä päivästä

Monilla on käsitys, että maalämpö on erittäin kallis investointi. Säästöjä alkaa kuitenkin tavallisesti kertyä heti lämpöpumpun asennuksen jälkeen. Voit myös maksaa lämpöpumppusi käteväsi kuukausierissä Thermia Lämpölainan avulla. Usein mahdollisen lämpöpumpun hankintaan otetun lainanlyhennyksen pystyy maksamaan korkoineen lämpöpumpusta saaduilla säästöillä.

Energialaskuri: Kuinka paljon voin säästää?
Mikä energiamuoto sinulla on tällä hetkellä?
Valitse lämmitysmuoto
Nykyinen kulutus (kWh / vuosi)
0
sent/kWh (sisältää verot) /m3
Huom! Laskuri antaa suuntaa antavan arvion. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään saadaksesi tarkan laskelman.
LÄMMITYSKUSTANNUKSET Nykyiset kustannukset () 0 Uudet kustannukset () 0
Voin säästää () 0

Paljonko voit säästää?

Lämpöpumpun valitseminen on hyvä sijoitus sekä ympäristölle, että lompakollesi. Mutta kuinka paljon tarkalleen voit säästää? Tee nopea laskelma yksinkertaisen laskurimme avulla niin saat käsityksen mahdollisista säästöistä.

Sivuilla oleva laskuri auttaa sinua tekemään karkean arvion, paljonko rahaa säästät investoimalla lämpöpumppuun. Saadaksesi tarkemman vastauksen kysymykseen, pyydä Thermia jälleenmyyjä kartoituskäynnille niin hän tekee ilmaisen säästölaskelman juuri sinulle.

Maksaa itsensä takaisin

Hyvään lämpöpumppuun sijoittaminen maksaa itseään takaisin ensimmäisestä päivästä alkaen. Jos otat esimerkiksi lainaa lämpöpumppuinvestointiin, tulee kokonaiskustannus (toimintakustannus + korot + laina) uudelle lämmitysmuodolle olemaan alhaisempi kuin aikaisemman lämmitysjärjestelmäsi toimintakustannukset. Tavallisesti lämpöpumppu maksaa itsensä takaisin 5-10 vuodessa. 

Nostaa talosi arvoa

Lämpöpumppuinvestointi nostaa talosi arvoa heti asennuksen jälkeen. Mäklarsamfundetin teettämän tutkimuksen mukaan maalämpö on kiinnostavin lämmitysmuoto uutta asuntoa hankkiessa. Lämpöpumppu siis maksaa itsensä takaisin kahteen otteeseen  se alentaa lämmityskustannuksiasi ja nostaa talosi jälleenmyyntiarvoa. 

Varaa kartoituskäynti

Löydä lähelläsi toimiva Thermia-jälleenmyyjä, ja varaa maksuton kartoituskäynti. Käynnin jälkeen saat tarkan säästöarvion sekä kustannuslaskelman. Jälleenmyyjiltämme saat myös vastauksia moniin muihin kysymyksiin liittyen lämmitysjärjestelmääsi ja lämpöpumppuihin.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Thermia Lämpölaina

Thermia Lämpölaina on OP:n kanssa lanseerattu rahoitusmuoto lämpöpumpun hankintaan. Thermia Lämpölaina on avaimet käteen -ratkaisu, joka sisältää lämpöpumpun, perusasennuksen ja maalämpöjärjestelmissä kaivonporauksen. Tutustu lisää!

Thermia Lämpölaina