Säästöä ensimmäisestä päivästä

Monilla on käsitys, että maalämpö on erittäin kallis investointi. Säästöjä alkaa kuitenkin tavallisesti kertyä heti lämpöpumpun asennuksen jälkeen. Voit myös maksaa lämpöpumppusi käteväsi kuukausierissä Thermia Lämpölainan avulla.

Näet säästöt heti asennuksen jälkeen. Usein pystyt maksamaan lämpöpumpustasi saamilla säästöillä mahdollisen lämpöpumpun hankintaan otetun lainanlyhennyksen korkoineen. 

Maksaa itsensä takaisin

Suosittelemme kaikkia lämpöpumpun hankintaa harkitsevia henkilöitä tekemään yksinkertaisen laskelman tulevista säästöistä. Tavallisesti lämpöpumppu maksaa itsensä takaisin 5-10 vuodessa. 

Nostaa talosi arvoa

Lämpöpumppuinvestointi nostaa talosi arvoa heti asennuksen jälkeen. Mäklarsamfundetin teettämän tutkimuksen mukaan maalämpö on kiinnostavin lämmitysmuoto uutta asuntoa hankkiessa.

Lämpöpumppu myös maksaa itsensä takaisin kahteen otteeseen. Osaltaan se alentaa lämmityskustannuksiasi ja osaltaan nostaa talosi jälleenmyyntiarvoa. 

Tee laskelma

Säästöä ensimmäisestä päivästä

Hyvään lämpöpumppuun sijoittaminen maksaa itseään takaisin ensimmäisestä päivästä alkaen. Jos otat esimerkiksi lainaa lämpöpumppuinvestointiin, tulee kokonaiskustannus (toimintakustannus + korot + laina) uudelle lämmitysmuodolle olemaan alhaisempi kuin aikaisemman lämmitysjärjestelmäsi toimintakustannukset.