Lämpöpumput kiinteistöille

Thermian kiinteistölämpöpumpuilla pienennät sekä lämmitys- että jäähdytyskustannuksia. Samanaikaisesti saat toimintavarman ratkaisun, joka on ympäristöystävällinen lämmitysjärjestelmä.

Kiinteistölämpöpumppu kattaa kaikki tarpeet

Thermian kiinteistölämpöpumput tuottavat lämpöä, lämmintä vettä ja viilennystä koko kiinteistöön. Kiinteistölämpöpumppuja löytyy kokoluokasta 11 kW aina 1408 kW asti. Energia otetaan kalliosta, pintamaasta, pohjavedestä tai poistoilmasta. 

Laite hoitaa itse itsensä ja voit itse keskittyä muihin asioihin. Mikäli järjestelmään tulee jokin virheilmoitus, saat siitä välittömästi tiedon.

Thermian kiinteistölämpöpumput palvelevat niin pieniä kuin suurempiakin kiinteistöjä. Uusimmalla tekniikalla laitteesi poistaa tarpeen kalliiseen lisälämmitykseen kuten kaukolämpö tai öljy. 

Lämpöpumppu on kannattava investointi

Kiinteistön omistajalle lämpöpumppu on kannattava kauppa useasta syystä. Nettotuotto on positiivinen ensimmäisestä päivästä lähtien. Energiatehokas tekniikka on ympäristöystävällinen. 

Huolettomuus ja toimintavarmuus ovat suuri syy Thermian valintaan. Monet arvostavat ratkaisua, joka tarvitsee vain vähän huoltoa. Myös huoltosopimus on mahdollista hankkia yhteistyökumppaniemme kautta.

Yhdistä muita lämmönlähteitä

Thermian kiinteistölämpöpumppu voidaan yhdistää öljykattilaan, sähkökattilaan ja kaukolämpöön.

Kolme tapaa kerätä energiaa kiinteistölämpöpumpulla

Maalämpö, pohjavesilämpö ja poistoilma ovat kolme yleisintä kiinteistölämpöpumpun energianlähdettä. 

Maalämpö

Maalämpö hyödyntää aurinkoenergiaa, joka on varastoitunut kallioon tai pintamaahan. Maalämpö voidaan asentaa joko poraamalla lämpökaivoja tai kaivamalla noin metrin syvyyteen maapiiri, jota pitkin lämmönkeruuneste kiertää. Maalämmöllä on myös mahdollista viilentää kiinteistöä alhaisilla kustannuksilla.

Pohjavesilämpö

Pohjavesilämpö hyödyntää energiaa, joka on pohjavedessä. Pohjavesi pumpataan kalliosta ja energia otetaan käyttöön lämpöpumpun avulla ja pumpataan takaisin kallioon. Periaate pohjavesilämmöllä on samanlainen kuin maalämmöllä. Suurin ero on se, että tarvitaan porakaivo, josta on pääsy pohjaveteen. 

Poistoilma

Energia saadaan kiinteistöjen lämmitetystä poistoilmasta. Poistoilman energialla lämpöpumppu voi tuottaa sekä lämpöä että lämmintä vettä. Lämpöpumppujärjestelmä, joka hyödyntää kiinteistön poistoilmaa, voidaan yhdistää muihin lämmönlähteisiin, kuten kaukolämpöön.

Thermia Mega – Kiinteistölämpöpumppujen edelläkävijä

Invertteritekniikan ansiosta Thermia Mega on erittäin joustava ja monipuolinen kiinteistölämpöpumppu. Se voidaan asentaa kaikkiin mahdollisiin kiinteistöihin olosuhteista riippumatta. Jokainen ratkaisu räätälöidään lämmöntarpeen, viilennyksen ja lämpimän käyttöveden tarpeen mukaan.

Invertteritekniikka mukauttaa tehon tarpeisiin sopivaksi, jolloin kiinteistölämpöpumppu voi tuottaa 100 % energiakattavuuden, eikä lisälämmöstä ei tarvitse maksaa.

Lämpöpumppua on mahdollista seurata ja ohjata myös mobiililaitteen avulla.

Tutustu Thermia Mega -lämpöpumppuun

Ota yhteyttä

Autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun kiinteistösi tarpeisiin. 

Ota yhteyttä

Tutustu asiakaskokemuksiin

Miksi yhä useampi kiinteistö valitsee maalämmön? Tutustu syihin ja kokemuksiin Thermian kiinteistölämpöpumpuista.

Tutustu kokemuksiin

Usein kysyttyjä kysymyksiä kiinteistölämpöpumpuista

Tutustu vastauksiin meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin kiinteistölämpöpumpuista.

Usein kysytyt kysymykset: Kiinteistölämpöpumput