Lämpöpumput kiinteistöille

Thermian kiinteistölämpöpumpuilla pienennät sekä lämmitys- että jäähdytyskustannuksia. Samanaikaisesti saat toimintavarman ratkaisun, joka on ympäristöystävällinen lämmitysjärjestelmä.

Kiinteistölämpöpumppu kattaa kaikki tarpeet

Thermian kiinteistölämpöpumput tuottavat lämpöä, lämmintä vettä ja viilennystä koko kiinteistöön. Kiinteistölämpöpumppuja löytyy kokoluokasta 11 kW aina 1408 kW asti. Energia otetaan kalliosta, pintamaasta, pohjavedestä tai poistoilmasta. 

Laite hoitaa itse itsensä ja voit itse keskittyä muihin asioihin. Mikäli järjestelmään tulee jokin virheilmoitus, saat siitä välittömästi tiedon.

Thermian kiinteistölämpöpumput palvelevat niin pieniä kuin suurempiakin kiinteistöjä. Uusimmalla tekniikalla laitteesi poistaa tarpeen kalliiseen lisälämmitykseen kuten kaukolämpö tai öljy. 

Lämpöpumppu on kannattava investointi

Kiinteistön omistajalle lämpöpumppu on kannattava kauppa useasta syystä. Nettotuotto on positiivinen ensimmäisestä päivästä lähtien. Energiatehokas tekniikka on ympäristöystävällinen. 

Huolettomuus ja toimintavarmuus ovat suuri syy Thermian valintaan. Monet arvostavat ratkaisua, joka tarvitsee vain vähän huoltoa. Myös huoltosopimus on mahdollista hankkia yhteistyökumppaniemme kautta.

Yhdistä muita lämmönlähteitä

Thermian kiinteistölämpöpumppu voidaan yhdistää öljykattilaan, sähkökattilaan ja kaukolämpöön.

Ota yhteyttä

Autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun kiinteistösi tarpeisiin. 

Ota yhteyttä