Imprint - Vastuu verkkosivustosta

Thermia Finland Oy

Osoite: Piispansilta 11 C, 02230 Espoo
Puhelin 010 4066 810
Sähköposti: info@thermia.fi

Yritystunnus
2528813-5

Toimitusjohtaja
Jaakko Tomminen

Editorial office
Katarina Blom Jonsson
Email: maija.vanha-aho@thermia.com

 

Oikeudellinen huomautus

Kaikista huolellisista toimenpiteistä huolimatta emme voi taata, että tämän verkkosivuston tiedot ovat täysin virheettömiä. Lausunnot tuotteista, laitteista ja toiminnoista eivät sido. Yksittäiset toiminnot ja ominaisuudet voivat muuttua tai jopa poistua jatkuvan kehityksen vuoksi.

Jos sinulla on kysymyksiä nykyisistä toiminnoista ja suunnitelmista, ota yhteyttä Thermian asiantuntijoihin. Verkkosivustolla käytetyt kuvat ovat vain käyttöesimerkkejä. Kuvissa voi joissakin tapauksissa olla asennusosia, tarvikkeita ja erikoisvarusteita, jotka eivät sisälly vakiovarusteluun, mutta ne on silti esitetty havainnollistamaan kontekstia tai toimintoa.

Vastuuvapauslauseke

Emme ole vastuussa mistään vahingoista, jotka johtuvat tämän verkkosivuston tiedoista.

Vaikka sisältö tarkistettaisiin huolellisesti, emme voi olla vastuussa ulkoisten linkkien sisällöstä. Linkitettyjen sivujen omistajat ovat yksin vastuussa niiden sisällöstä. Emme ole halukkaita emmekä velvoitettuja osallistumaan riidanratkaisumenettelyyn tässä asiassa.

Tekijänoikeus

Tämän verkkosivuston koko sisältö on tekijänoikeudella suojattu. Kaikki tekstit, kuvat ja äänitiedostot ovat tekijänoikeuslain ja muiden immateriaalioikeuksia suojaavien lakien alaisia.

Verkkosivuston sisältöä ei saa kopioida, muuttaa tai käyttää muilla verkkosivustoilla (tai muissa medioissa) kaupallisiin tarkoituksiin tai jakeluun. Tähän tehdään poikkeuksia vain silloin, kun annamme nimenomaisen luvan kuvien, tekstien ja muiden verkkosivuston sisältöjen jatkokäyttöön.