Smart Price - Pörssisähköohjaus

  • Lämpöpumppusi ohjautuu sähkön tuntihinnan mukaan
  • Ilmainen lisäpalvelu Thermia Onlinen kautta

Smart Price suunnittelee ja sovittaa lämpöpumpun toiminnan sähkön hintojen mukaan

Smart Price on Thermia Onlinen ilmainen lisäpalvelu, joka pystyy suunnittelemaan ja sovittamaan lämpöpumpun lämmitys- ja käyttöveden tuotantoa Nord Pool -sähköpörssin tuntihinnan perusteella. Lämpöä ja käyttövettä tuotetaan enemmän, kun sähkön hinta on alhainen ja korkean sähkön hinnan aikana tuotantoa vähennetään. Näin toimien osa sähkönkulutuksesta voidaan ohjata kalliiden tuntien sijaan halvempien hintojen aikajaksoille.

Helppo säästövinkki ilman Smart Price - pörssisähköohjausta - alenna huonelämpötilaa!

On syytä pitää mielessä, että yksinkertaisin keino energian säästämiseen on alentaa hieman huoneen lämpöä. Pienikin muutos vaikuttaa suuresti energian kulutukseen. Lämpötilan säätö käy helposti Online -palvelun etusivulta +/- painikkeita käyttäen, riippumatta onko Smart Price käytössä vai ei.

Aktivoi Smart Price

Jotta voit ottaa käyttöön lämmityksen pörssisähköohjauksen, lämpöpumppusi on oltava liitettynä Thermia Online -palveluun, jonka voit ladata laitteesi sovelluskaupasta. Mene Thermia Online -sovelluksessa SMART-välilehdelle ja noudata ohjeita.

Lämpöpumpussasi tulee olla asennettuna Genesis 13.00 (tai uudempi) -ohjelmisto, ja lämpöpumpun on oltava asennettu ja rekisteröity Thermia Onlinessa Suomessa sijaitsevaan kiinteistöön. Tarvitset myös tuntihintaan perustuvan sopimuksen sähköntoimittajasi kanssa (huomaa, että tämä eroaa kuukausittaisesta vaihtuvasta sähkönhinnasta), jotta voit hyötyä lämpöpumpun tuntihinnan ohjauksesta taloudellisesti.

Ennen kuin otat palvelun käyttöön, on hyvä ottaa huomioon muutamia asioita. Jotta palvelu toimii oikein, lämpöpumpun ja lämmitysjärjestelmän asetukset tulee olla oikein. Olemme koonneet tietoa  tuntihinnan ohjauksesta  PDF-tiedostoon, jonka voit lukea alta "dokumentti" kohdasta.

Pyydä tarjous

Laskemme sinulle tarjouksen.

Täytä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä. Käymme läpi lämpöpumpun valintaan vaikuttavat tekijät, jonka jälkeen saat tarjouksen, joka on laskettu juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Nimi: * Paikkakunta: * Puhelin päivisin: * Sähköpostiosoite: *

(* = pakolliset tiedot)

Tuoteominaisuudet:

  • Lämpöpumppusi ohjautuu tuntihinnan mukaan
  • Lämpöpumppu suunnittelee ja sovittaa lämmityksen ja lämpimän veden tuotannon sähkön tuntihinnan perusteella Nord Pool -sähköpörssistä
  • Ilmainen lisäpalvelu Thermia Onlinessa
  • Saatavilla vain tiettyihin lämpöpumppuihin*
  • Lämpöpumpussasi on oltava asennettuna  Genesis 13.00 -ohjelmisto (tai uudempi).
  • Lämpöpumpun on oltava asennettuna kiinteistöön Suomessa.
  • Sinulla on myös oltava sähköntoimittajasi kanssa tuntihintapohjainen sopimus.
  • Smart Price ei tue monilaitejärjestelmää (kaskaadikytkentä).

 

*Smart Price palvelua tukevat seuraavat lämpöpumppumallit:

Atlas/Atlas Duo Calibra/Calibra Duo/Calibra Eco/Calibra Eco Duo/Calibra Cool Diplomat Inverter/Diplomat Duo Inverter/Diplomat Inverter Mini /Athena /Mega

Lisää malleja voi tulla myöhemmin.