Haluatko Thermia jälleenmyyjäksi?

Etsimme jatkuvasti ammattitaitoisia myyjiä ja asentajia Thermia lämpöpumpuille ympäri Suomen.

Meillä on kaksi tärkeää kysymystä sinulle: oletko erittäin hyvä työssäsi- tuntuuko että jotakin puuttuu vaikka oletkin paras alallasi Suomessa? Työskentelet lämpöpumppualalla? Jos vastasit kyllä molempiin kysymyksiin, koskee allaoleva teksti sinua.

Tuhansissa suomalaisissa kellareissa on Thermian lämpöpumppu, joka tekee työtään päivittäin, kesäisin ja talvisin. Se toimii ja perusteena ei ole pelkästään, että tuote on hyvä. Yhtä paljon vaikuttaa, kuinka tuote on asennettu. Thermialla on Suomen parhaat asentajat, jos meiltä kysytään. Ryhmätyö takaa tämän onnistumisen ja juuri ryhmätyö on syynä siihen, että asennamme enemmän lämpöpumppuja kuin koskaan.

Haliitsemme markkinaosuuksia. Yhä useampi suomalainen talonomistaja valitsee Thermian ja nyt meidän pitäisi löytää lisää asentajia! On itsestäänselvää, että ne eivät voi olla mitä tahansa putkiasentajia. Haluamme löytää asentajia, jotka ovat jo erittäin hyviä ja ketkä haluavat yhdessä tehdä hyvästä parasta.

Tarjoamme jännittävää mahdollisuutta. Thermian valtuutettuna jälleenmyyjänä sinusta tulee osa voittavaa konseptia, jossa kaikki tuotekehityksestä markkinointiin on ajateltu jokaista yksityiskohtaa myöten.

Sinusta tulee osa perinnettä, joka on syntynyt pitkissä energiateknillisten innovaatioiden jaksoissa, mitkä ovat johtaneet yrityksen alan kärkeen. Saat meiltä koulutuksen, korkealaatuiset tuotteet ja mielenkiintoiset asiakkaat. Vastineeksi haluamme, että olet toimit visiomme mukaan: tulla paremmaksi joka päivä.