Kuinka paljon voit säästää maalämmöllä?

Maalämmön asentaminen on kannattava sijoitus sekä luonnolle että kukkarolle.

1. Maalämpö maksaa itsensä takaisin

Maalämpöpumppu pienentää huomattavasti lämmityskulujasi, ja maalämpö tulee ajan mittaan maksamaan kokonaan itsensä takaisin. Yleensä takaisinmaksuajaksi maalämpöpumpulle lasketaan 5 - 10 vuotta.

2. Maalämmöllä säästöä heti 

Maalämmön asentamisen jälkeen näet tulokset heti lompakossasi. Vaikka ottaisit lainaa rahoittamaan maalämpösi, säästät rahaa ensimmäisestä päivästä alkaen. Säästö lämmityskuluissa voi olla korkeampi kuin korot ja lainanlyhennys maalämmöstä yhteensä. Tarkemman taloudellisen selvityksen maalämpöön siirtymisestä löydät täältä.

3. Maalämpö nostaa talosi arvoa

Kun asennat maalämmön, talosi arvo nousee. Tutkimuksien mukaan esimerkiksi Ruotsissa myytyjen kiinteistöjen kiinnostukseen maalämpö on vaikuttanut positiivisesti.  Maalämpöpumppu voi siis maksaa itsensä takaisin tuplana; osittain hankintakustannusten osalta ja osittain nostamalla kiinteistön jälleenmyyntiarvoa.

Paljonko maalämpöön vaihtamalla syntyy säästöjä?

Yleisesti voidaan sanoa, että lämmityskulut pienenevät jopa 80 % vaihtaessa maalämpöön. Vaihdettaessa suorasähkö maalämpöön laskelmiin mukaan tulee ottaa myös vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän asentaminen.

Tarkimman tiedon maalämmön säästöistä saat Thermia jälleenmyyjältä, joka käy kohteessasi maalämmön edellytykset läpi, suosittelee parasta ratkaisua ja antaa maksuttoman arvion. Samalla saat tietoa ratkaisun vuosittaisista säästöistä verrattuna nykyiseen lämmitysjärjestelmääsi.

Maalämmön asentaminen

Tarkastele prosessia askel askeleelta. Se on vaivattomampaa ja nopeampaa kuin uskoisit 

MAALÄMMÖN ASENTAMINEN

Pyydä tarjous

Otamme aina kokonaisvastuun asennuksen sujuvuudesta. Autamme sinua laskemaan kotitalousvähennyksen ja tulevat säästösi. 

PYYDÄ TARJOUS

Autamme mielellämme lämmitysjärjestelmiin ja lämpöpumppuihin liittyvissä asioissa. Täytä lomake ja sinuun ollaan pian yhteydessä!

Nimi: * Paikkakunta: * Puhelin: * Sähköpostiosoite: *

(* = pakolliset tiedot)

Maksutonta neuvontaa

Oletko miettinyt sijoittavasi maalämpöön? Autamme mielellämme.

MAKSUTONTA NEUVONTAA

Autamme mielellämme lämmitysjärjestelmiin ja lämpöpumppuihin liittyvissä asioissa. Täytä lomake ja sinuun ollaan pian yhteydessä!

Nimi: * Paikkakunta: * Puhelin: * Sähköpostiosoite: *

(* = pakolliset tiedot)