Kuinka paljon voit säästää maalämmöllä?

Maalämmön asentaminen on kannattava sijoitus sekä luonnolle, että kukkarolle.

1. Maalämpö maksaa itsensä takaisin

Lämpöpumpun asentaminen on pitkäaikainen sijoitus. Maalämpöpumppu pienentää huomattavasti lämmityskulujasi ja maalämpö tulee ajan mittaan maksamaan kokonaan takaisin sijoituskustannuksensa. Yleensä takaisinmaksuajaksi maalämpöpumpulle lasketaan 5-10 vuotta. Kuinka moni muu lämmitysjärjestelmä maksaa itsensä takaisin elinaikanaan kuin maalämpö?

2. Maalämmöllä säästöä heti 

Sinun ei tarvitse odottaa maalämmön asentamisen jälkeen, että tulokset näkyvät lompakossasi. Vaikka ottaisit lainaa rahoittamaan maalämpösi, säästät rahaa ensimmäisestä päivästä alkaen. Säästösi lämmityskuluissa voi olla korkeampi kuin korot ja lainanmaksu maalämmöstä yhteensä. Tarkemman taloudellisen selvityksen maalämpöön siirtymisestä löydät täältä.

3. Maalämpö nostaa talosi arvoa

Kun asennat maalämmön, talosi arvo nousee. Mäklarsamfundet:n teettämän tutkimuksen mukaan Ruotsissa myytyjen kiinteistöjen kiinnostukseen on vaikuttanut positiivisesti maalämpö lämmitysmuotona. Vähiten kiinnostusta herättivät suorasähkö- ja öljylämmitys. Tämä tarkoittaa, että maalämpöpumppu maksaa itsensä takaisin tuplana; osittain maksamalla hankintakustannuksen ja osittain nostamalla talosi jälleenmyyntiarvoa.

 

 

Paljonko voin säästää vaihtamalla maalämpöön?

Valitettavasti tähän kysymykseen ei ole yhtä vastausta. Jokainen talo ja jokainen maalämpöasennus ovat erilaisia. Yleisesti voidaan sanoa, että lämmityskulut pienenevät jopa 80 % vaihtaessa maalämpöön. Vaihdettaessa suorasähkö maalämpöön, mukaan laskelmiin tulee ottaa myös vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän asentaminen. Voit käyttää alla olevaa yksinkertaista laskuria hinta-arvion laskemiseen.

 

Saadaksesi kunnollisen vastauksen kysymykseen maalämmön säästöistä, tulee sinun ottaa yhteyttä lähimpään Thermia jälleenmyyjään, joka tekee maksuttoman arvion. Jälleenmyyjä tulee kotiisi ja käy läpi edellytykset maalämmölle paikan päällä, ja voi tämän jälkeen suositella sinulle parasta ratkaisua. Samalla saat tietoa vuosittaisista säästöistä valitsemallasi lämpöpumpulla verrattuna nykyiseen lämmitysjärjestelmääsi.

Energialaskuri: Kuinka paljon voin säästää?
Mikä energiamuoto sinulla on tällä hetkellä?
Valitse lämmitysmuoto
Nykyinen kulutus (kWh / vuosi)
0
sent/kWh (sisältää verot) /m3
Huom! Laskuri antaa suuntaa antavan arvion. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään saadaksesi tarkan laskelman.
LÄMMITYSKUSTANNUKSET Nykyiset kustannukset () 0 Uudet kustannukset () 0
Voin säästää () 0

Tee laskelma

Tämä yksinkertainen laskelma antaa sinulle mahdollisuuden tehdä suuntaa-antavan laskelman lämpöpumpulla saamistasi säästöistä. Säästöihin vaikuttavat kuitenkin monet tekijät ja tarkemman laskelman saat lähimmältä Thermia jälleenmyyjältä. 

Löydä lähin jälleenmyyjä

Maalämmön asentaminen

Tarkastele prosessia askel askeleelta. Se on vaivattomampaa ja nopeampaa kuin uskoisit 

MAALÄMMÖN ASENTAMINEN

Pyydä tarjous

Otamme aina kokonaisvastuun asennuksen sujuvuudesta. Autamme sinua laskemaan kotitalousvähennyksen ja tulevat säästösi. 

PYYDÄ TARJOUS

Autamme mielellämme lämmitysjärjestelmiin ja lämpöpumppuihin liittyvissä asioissa. Täytä lomake ja sinuun ollaan pian yhteydessä!

Nimi: * Paikkakunta: * Puhelin: * Sähköpostiosoite: *

(* = pakolliset tiedot)

Maksutonta neuvontaa

Oletko miettinyt sijoittavasi maalämpöön? Autamme mielellämme.

MAKSUTONTA NEUVONTAA

Autamme mielellämme lämmitysjärjestelmiin ja lämpöpumppuihin liittyvissä asioissa. Täytä lomake ja sinuun ollaan pian yhteydessä!

Nimi: * Paikkakunta: * Puhelin: * Sähköpostiosoite: *

(* = pakolliset tiedot)