Avoimet työpaikat

Täältä löydät avoimet työpaikat Thermialla.

Oletko urasi alkuvaiheessa ja etsit kehittymismahdollisuuksia energia-alalla? Haemme nyt Sinua, toimeen tarttuva ja tiimihenkinen

Projekti-insinööri

Vastaat tehtävässäsi tarjouslaskennasta, mitoituksista, koulutus- ja tuotetuesta, sekä projektinhallinnasta. Tehtäviisi sisältyy myös käyttöönottoja paikan päällä asiakkaalla, ja lisäksi teknisen tuen sijaistaminen kuuluu työnkuvaasi. Raportoit toimitusjohtajalle ja teet tiivistä yhteistyötä koko organisaation kanssa. Toimistomme sijaitsee Espoossa (Tapiola).

Odotamme sinulta innokasta, oppimishalukasta ja toimeen tarttuvaa asennetta, sekä soveltuvaa koulutusta (esim. LVI-insinööri). Tehtävä on kuin sinulle tehty, jos olet urasi alkuvaiheessa ja haluat kehittää osaamistasi kasvuasi tukevassa työyhteisössä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Henkilönä olet analyyttinen, palvelualtis ja organisointikykyinen, ja tekniset asiat ovat kiinnostuksen kohteitasi. Toivomme sinulta itsenäistä, energistä ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta sekä tiimihenkeä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn jatkuvasti kehittyvällä energia-alalla. Meillä pääset kehittämään osaamistasi ja sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan liiketoimintamme kehittymiseen Suomessa. Tiimimme on pieni ja yhteen hiileen puhaltava. Teemme työtä vankalla ammattitaidolla, mutta sopivan rennolla otteella.

Lisätietoja tehtävästä ja linkki hakuun.

Hakemukset viimeistään 16.5.2021.