LÄMMINVESIVARAAJA

Thermia WT-T

  • Tehokas lämpimän veden tuotanto TWS-tekniikan avulla
  • Sopii sekä omakotitalojen lämpöpumppuihin, että kiinteistölämpöpumppuihin
  • Löytyy kahdessa koossa: 300 l ja 500 l

Ruostumaton lämminvesivaraaja TWS-kierukalla

Thermia WT-T on TWS-kierukalla varustettu lämminvesivaraaja tehokkaaseen käyttöveden lämmitykseen. Varaaja valmistetaan ruostumattomasta ja pinnoitetusta materiaalista, minkä vuoksi siinä on hyvä korroosiokestävyys eikä säiliöön tarvita suoja-anodia.

Varaajan TWS-tekniikka* siirtää lämpöä erittäin tehokkaasti ja antaa paremman veden kerroksellisuuden kuin perinteinen tekniikka. Vesi lämpenee nopeammin, energiankulutus pienenee samalla kun lämmin käyttövesi riittää pidemmän aikaa runsaassa käytössä. Lämpimän käyttöveden tuottaminen kuumakaasulla tekee TWS-tekniikan edut todella suuriksi.

Thermia WT-T:ssä on liitännät sähkövastusta ja lämminvesikiertoa varten. Sitä voidaan käyttää myös kiinteistöratkaisujen loppuvaraajaksi takaamaan lämpimän käyttöveden oikea lämpötila.

Thermia WT-T varaajaa löytyy 300 litran ja 500 litran koossa, ja tarvittaessa niitä voi kytkeä sarjaan. Näin se sopii käytettäväksi omakotilämpöpumppujen ja suurempien kiinteistölämpöpumppujen kanssa.

*TWS= Tap Water Stratificator. Thermian kehittämä patentoitu lämmitystekniikka lämminvesivaraajille. 

Pyydä tarjous

Laskemme sinulle tarjouksen.

Täytä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä. Käymme läpi lämpöpumpun valintaan vaikuttavat tekijät, jonka jälkeen saat tarjouksen, joka on laskettu juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Nimi: * Paikkakunta: * Puhelin päivisin: * Sähköpostiosoite: *

(* = pakolliset tiedot)

Tuoteominaisuudet:

Energialuokka

Dokumentti

Tuotelehti (PDF)