Maalämpö

Maalämpö on luotettava ja mukava lämmönlähde. Kun lämpöpumppu on asennettu, tavallisesti sinun ei tarvitse huolehtia lämpöpumpustasi laisinkaan.

 

Yhä useampi sijoittaa maalämpöön ensisijaisena lämmönlähteenä. Perustelu on yksinkertainen: uusiutuva energia - lämpöpumppusi hyödyntää energiaa, joka on peräisin auringon säteistä. Lämpöpumppu lämmittää mukavasti usean vuoden ajan alhaisilla lämmityskustannuksilla ja voi olla elämäsi paras energiasijoitus. Näiltä sivuilta löydät lisää tietoa maalämmöstä.

Miten maalämpö toimii?

Haluatko tietää perusteet, miten maalämpö toimii? Maalämmön taustalla on hyvin yksinkertainen tekniikka. Tältä sivulta löydät nopean peruskurssin maalämmöstä. 

MITEN MAALÄMPÖ TOIMII?

Säästöä ensimmäisestä päivästä

Usein tärkein syy maalämmön valintaan on taloudelliset säästöt. Vaikka alkuinvestointi on suuri, säästät rahaa ensimmäisestä päivästä alkaen. Mutta miten paljon voit säästää maalämmöllä? 

SÄÄSTÖT JA TALOUDELLISUUS

Maalämmön asennus

Vaikka maalämmön asennuksissa on tapauskohtaisia eroja, prosessi on tavallisesti hyvin samankaltainen. Täältä näet, miten määlämmön asennus etenee askel askeleelta.

LÄMPÖPUMPUN ASENNUS

Mitä maalämmön asennus maksaa?

Vaikka tulet säästämään rahaa, maalämpöön siirtymisestä aiheutuu myös alkuinvestointikustannuksia. Mutta miten paljon maalämmön asennus maksaa ja mitkä tekijät vaikuttavat maalämmön hintaan? 

KULUT JA HINTA

Pyydä tarjous

Otamme aina kokonaisvastuun asennuksesta. Laskemme kotitalousvähennyksen ja tulevat säästösi.

Haluan tarjouksen

Autamme mielellämme lämmitysjärjestelmiin ja lämpöpumppuihin liittyvissä asioissa. Täytä lomake ja sinuun ollaan pian yhteydessä!

Nimi: * Paikkakunta: * Puhelin: * Sähköpostiosoite: *

(* = pakolliset tiedot)

Nyt lämmintä vettä riittää koko perheelle

Pilviä hipovat sähkölaskut ja jatkuva pula lämpimästä vedestä olivat suurin syy perhe Wigren-Jakobssonin maalämpövalintaan. Lämmin vesi on tärkeä osa arjen sujuvuutta suuressa perheessä. 

Aikaisempi lämmitysratkaisu oli vesikiertoinen sähkölämmitys ja se ei riittänyt perheen lämpimän veden tarpeeseen.

- Aikaisemmin enintään kaksi meistä pystyi käydä suihkussa peräkkäin, tämän jälkeen piti odottaa useita tunteja, jotta lämminvesivaraaja täyttyy, muistelee Helena Wigren. 

Sähkölämmitys vaihdettiin Thermian maalämpöön ja nykyisin tilanne on toinen. 

ASIAKASREFERENSSIT: MAALÄMPÖ

Hyödyt ja haitat

Maalämmössä on paljon hyötyjä, mutta kaikissa lämmitysjärjestelmissä on myös varjopuolia. Tänne olemme keränneet listan, joka kannattaa käydä läpi jo päätöksentekovaiheessa.

Hyödyt ja haitat

Tavallisia kysymyksiä maalämmöstä

Kuulemme päivittäin Thermialla erilaisia kysymyksiä maalämmöstä. Monet kysymykset toistuvat ja olemme keränneet tänne vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Ehkä täältä löytyy vastaus sinunkin kysymykseesi? 

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA: MAALÄMPÖ

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää lämpöpumpuista

On paljon asioita, jotka tulee ottaa huomioon ennen lämpöpumpun hankintaa. Tilaa maksuton lämpöpumppukirja täältä. Täytä alla oleva lomake niin saat kirjan postilaatikkoosi. 

Nimi: * Paikkakunta: * Puhelin: * Sähköpostiosoite: *

(* = pakolliset tiedot)

Sisältö

Miten maalämpö toimii?

Kuinka paljon voit säästää maalämmöllä?

Maalämpöpumpun asentaminen

Kustannukset ja hinnat

Hyödyt ja haitat

Usein kysyttyjä kysymyksiä maalämmöstä

Asiakasreferenssit

Maalämpöpumpun vaihtaminen

Takuu ja Thermia Turva