Miksi valita lämpöpumppu?

On monia hyviä syitä valita lämpöpumppu. Ennen kuin teet päätöksen on tärkeää, että sinulla on kokonaiskuva lämpöpumppujen hyvistä ja huonoista puolista, sekä kaikista mahdollisista vaihtoehdoista joita on tarjolla.

Taloudellisuus

Rahalliset energiasäästöt ovat usein suurin suurin syy valita lämpöpumppu. Riippumatta nykyisestä lämmitysjärjestelmästäsi, säästät reilusti joka kuukausi vaihtamalla lämpöpumppuun. Usein säästo on niin suuri, että alat säästämään rahaa heti ensimmäisestä päivästä alkaen, vaikka rahoittaisitkin investointisi lainalla.

Kuinka paljon voit säästää? Kokeile yksinkertaista laskuriamme

Mukavuus

On vaikeaa kuvitella huolettomampaa lämmitysmuotoa kuin lämpöpumppu. Sinun ei tarvitse huolehtia sen toiminnasta, se tuottaa lämpöä ja lämmintä käyttövettä juuri sen verran kuin tarvitset päivästä toiseen. Energiankulutuksesi ollessa niin alhainen, sinun ei tarvitse huolehtia myöskään taloudellisuusdesta.

Mikä lämpöpumppu sopisi sinulle? Jälleenmyyjämme osaavat auttaa sinua

Ympäristö

Tällä hetkellä puhutaan paljon aurinkoenergiasta. Lämpöpumpulla saat hyödynnettyä lämpöä auringosta, joka varastoituu kallioon, maaperään, veteen tai ilmaan. Fiksun ja energiatehokkaan tekniikan avulla saadaan siirrettyä energiaa asuntoon ja lähes jokainen lämpöpumppumme tuottaa lisäksi riittävästi lämmintä vettä minimaalisilla ympäristövaikutuksilla.

Valitse lämpöpumppu- ympäristön hyväksi

Joustavuus

Lämpöpumppu on joustava ja aikaa säästävä ratkaisu. Voit valita sähkön miltä tahansa haluamaltasi toimittajalta, saatat jopa tuottaa sähkösi itse hyödyntäen aurinkokennoja? Lämpöpumppua voi myös täydentää halutessaan jollakin muulla lämmitysjärjestelmällä. Lämpöpumppua voi myös käyttää uima-altaan veden lämmitykseen tai sisäilman viilennykseen kuumina kesäpäivinä.

Lue lisää lämpöpumppujen lisäominaisuuksista
Sisältö

Erilaiset lämmitysmuodot

Suorasähkölämmityksestä lämpöpumppuun

Vanhan lämpöpumpun vaihtaminen

Lämpöpumppu- ympäristön hyväksi