Selänne selätti sähkölaskun Thermian avulla

Teemu Selänteen upea kesäkoti sijaitsee Kirkkonummella. Kodista löytyy aina valmis sauna ja lämmitetty ulkoallas, jolloin sähkönkulutuskin on luonnollisesti suurta. Sähkölasku ei kuitenkaan pienentynyt merkittävästi talvisin, jolloin perhe viettää aikansa Yhdysvalloissa. Silloin Thermian lämpöpumppujärjestelmät pelastivat tilanteen.

Katso koko video vierestä.

Mikäli video ei näy selaimellasi, voit katsoa sen painamalla tästä.

Du skal tillade marketingcookies for at videoen kan indlæses og vises.

Muuta suostumustasi

Teemun syyt valita Thermia

1. Säästöt sähkönkulutuksessa ja rahassa

Ilmalämpöpumpun asentaminen toi käsittämättömän säästön niin rahassa kuin sähkönkulutuksessa. Järjestelmän myötä kulutus pienentyi jopa 50 prosenttia.

2. Ekologisuus

Sähkönkulutuksen puolittuminen auttaa myös luontoa ja on ekologinen ratkaisu. Lämmitä kotia, älä maapalloa.

3. Moderni järjestelmä

Thermian lämmitysjärjestelmä voidaan säätää etänä oman kännykän kautta - jopa Yhdysvalloista käsin.

4. Luotettava ja hyvä palvelu

Ystävä kehui Thermian palveluita, jolloin Teemu päätti itsekin kokeilla. Hän ilahtui erityisesti erinomaisesta palvelusta ja työn nopeudesta.

Tuotteemme ja ratkaisumme

Tarjoamme laajan valikoiman huippuluokan lämpöpumppuja ja muita tuotteita. Voit tutustua niihin alla.

Maalämpö

Thermia maalämpöpumpulla hyödynnät auringon maahan varastoidun energian, alennat tuntuvasti lämmityskustannuksia ja teet ympäristölle palveluksen.

Ilmavesi - ja ilmalämpö

Ilmavesi- ja ilmalämpöpumppujärjestelmät ottavat energiaa ulkoilmasta, jonka lisäksi ne ovat hyväksi sekä ympäristölle että lompakolle.

Suurten kiinteistöjen ratkaisut

Thermialta energiatehokasta tekniikkaa suurillekin kiinteistöille aina kerrostaloista teollisuushalleihin. Kiinteistölämpöpumppu on kannattava investointi, sillä pienennät sekä lämmitys- että jäähdytyskustannuksia.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä paikalliseen Thermian jälleenmyyjääsi, joka käy kohteessasi arviointikäynnillä. Hän suosittelee juuri sinulle parhaan ratkaisun ja antaa kustannusarvion. Samalla saat tietoa kerääntyneistä vuosittaisista säästöistäsi verrattuna nykyiseen lämmitysjärjestelmääsi.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi