Maalämpöpumpun asentaminen askel askeleelta

Thermia maalämpöpumpun asentaminen tarkoittaa, että saat uuden lämmitysjärjestelmän avaimet käteen ratkaisuna alan ammattilaisilta.

Jälleenmyyjällä on täysi vastuu maalämpöpumpun asentamisesta ja asennuksen sujuvuudesta. Maalämpöpumpun asennus valmistuu tavallisesti muutamassa päivässä ja yleensä lämmön tarvitsee olla suljettuna ainoastaan muutaman tunnin. Sinulle asiakkaana maalämmön asentaminen on yksinkertainen ja vaivaton toimenpide.

Me Thermialla olemme erikoistuneet kehittämään ja valmistamaan lämpöpumppuja. Pidämme huolen siitä, että jälleenmyyjämme ovat erikoistuneet lämpöpumppujen asentamiseen.

LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSI

Alla näet, miten tyypillinen maalämmön asentaminen etenee. Paikallisella jälleenmyyjällämme on aina kokonaisvaltainen vastuu, ja he valitsevat ammattitaitoiset aliurakoitsijat esimerkiksi poraukseen ja sähkötöihin.

Thermian jälleenmyyjä ottaa vastuun koko maalämpöprojektista. Maalämmön asentamisen kesto riippuu paikallisista toimijoista. Tavallisesti maalämmön asentamiseen menee muutama päivä poraukseen, nykyisen kattilan purkamiseen ja maalämpöpumpun asentamiseen.

Asennus

Thermia on lämpöpumppujen maahantuoja, jolla on oma jälleenmyyjäverkosto. Tämä tarkoittaa, että asiakkaana saat lämmitysjärjestelmän avaimet käteen ratkaisuna ammattitaitoisilta jälleenmyyjiltämme. 

Maalämpöpumpun asennuksen kokonaisvastuu on aina jälleenmyyjällä. Maalämpöasennus valmistuu yleensä muutamassa päivässä. Tavallisesti lämmön tarvitsee olla katkaistuna vain muutaman tunnin. Ostajalle maalämpöpumpun asennus on yksinkertainen toimenpide.

Maalämpöpumpun asennus

1

Ulkotyöt maalämpöpumpun asennusta varten alkavat kun porausyritys saapuu paikalle.

2

Kallioon porataan reikä.

3

Se osa porausreiästä, joka on pintamaata, vuorataan hitsatulla teräsputkella. 

4

Keruunesteellä täytetty putki upotetaan alas porausreikään. Tämän jälkeen porauskalusto kuljetetaan pois. Vaikka maata suojataan, saattaa esimerkiksi ruohomattoon tulla joitain vaurioita. 

5

Tavallisesti jälleenmyyjäyritys valitsee energiakaivon poraajan tai tekee poraustyöt itse. 

6

Työt sisätiloissa alkavat vanhan kattilan poistamisella.

7

Uusi lämpöpumppu tuodaan paikalle. 

8

Päivässä päästään yleensä asennuksessa siihen vaiheeseen, että lämpöpumpun sähkövastus voi aloittaa lämmityksen.

9

Seuraavassa vaiheessa vedetään putki lämpöpumpun ja seinän välille.

10

Kun liitäntä on tehty, keruuneste pumpataan järjestelmään. Sähköasentaja kytkee lämpöpumpun talon sähkökeskukseen. Tämän jälkeen kaikki on valmista ja talonomistaja saa lämpöpumpun hoito-ohjeet. 

Pyydä tarjous

Otamme kokonaisvastuun asennuksesta. Laskemme kotitalousvähennyksen ja tulevat säästöt puolestasi. 

PYYDÄ TARJOUS

Autamme mielellämme lämmitysjärjestelmiin ja lämpöpumppuihin liittyvissä asioissa. Täytä lomake ja sinuun ollaan pian yhteydessä!

Nimi: * Paikkakunta: * Puhelin: * Sähköpostiosoite: *

(* = pakolliset tiedot)

Kuinka paljon säästät?

Kuinka paljon säästät vaihtamalla maalämpöön? Käytä yksinkertaista laskuriamme apunasi. 

TALOUDELLISUUS JA SÄÄSTÖT

Maksutonta neuvontaa

Oletko miettinyt sijoittavasi maalämpöön? Autamme sinua mielellämme. 

MAKSUTONTA NEUVONTAA

Autamme mielellämme lämmitysjärjestelmiin ja lämpöpumppuihin liittyvissä asioissa. Täytä lomake ja sinuun ollaan pian yhteydessä!

Nimi: * Paikkakunta: * Puhelin: * Sähköpostiosoite: *

(* = pakolliset tiedot)