MAALÄMPÖPUMPPU

Thermia Calibra Eco

 • Ensimmäinen maalämpöpumppu tulevaisuuden ympäristöystävällisellä kylmäaineella R452B
 • Calibra Eco on käytännössä sama lämpöpumppu kuin Calibra varustettuna samoilla toiminnoilla ja hyödyillä
 • Runsaasti lämmintä käyttövettä ja yksi markkinoiden hiljaisimmista

Ensimmäinen maalämpöpumppu tulevaisuuden kylmäaineella

Calibra Eco on ensimmäinen maalämpöpumppu markkinoilla ilmastoystävällisellä kylmäaineella R452B. Maalämpöpumput ovat ympäristöystävällisiä, sillä ne hyödyntävät uusiutuvaa energiaa, mutta tavoitteenamme on ylläpitää jatkuvaa kehitystä kohti ilmastotietoisempaa ja kestävämpää yhteiskuntaa.

Matala C02-ekvivalentti – ilmastovaikutuksen mitta

Kylmäaineella R452B on alhainen GWP (Global Warming Potential) -arvo, joka kertoo kylmäaineen sisältämän ilmaston lämpenemispotentiaalin. Sen yksikkö on GWP/grammassa kaasua. C02-ekvivalentti puolestaan ottaa huomioon sekä kylmäaineen GWP-arvon että täyttömäärän, joten sen perusteella voidaan parhaiten arvioida lämpöpumpun sisältämän kylmäainemäärän ilmastovaikutus. Calibra Eco on suunniteltu siten, että siinä käytetään tavallista vähemmän kylmäainetta. Näin ollen lämpöpumpun C02-ekvivalentti on hyvin pieni verrattuna muihin vastaavanlaisiin maalämpöpumppuihin.

Kalibroi ja optimoi toimintaansa jatkuvasti

Calibra Eco on käytännössä sama lämpöpumppu kuin Calibra varustettuna samoilla toiminnoilla ja hyödyillä. Calibra Eco kalibroi itsensä jatkuvasti vastaamaan kotisi lämmöntarvetta hyödyntäen samalla energiakaivoasi maksimaalisesti. Saat parhaan hyödyn maalämpöjärjestelmästäsi, riippumatta siitä asennatko sen uuteen taloon vai korvaatko sillä vanhan lämmitysjärjestelmän.

Pieni energiankulutus läpi vuoden

Calibra Ecolla on korkea SCOP-arvo (5,96) ja erittäin korkea kokonaisvuosihyötysuhde (SPF**), jotka takaavat pienet käyttökustannukset. Calibra Eco on saatavissa kolmessa eri kokoluokassa: 2–8 kW, 3–12 kW ja 4–16 kW.

Runsaasti lämmintä käyttövettä

Sisäänrakennetun TWS-tekniikan erilaisten käyttövesiprofiilien ansiosta Calibra Eco -maalämpöpumppu tuottaa tarpeisiisi riittävästi lämmintä käyttövettä. Calibra Eco tuottaa käyttöveden kulutushuippujen aikana nopeasti, ja aina pienellä kustannuksella.

Calibra Eco vanhan lämmitysjärjestelmän korvaajaksi

Calibra Eco on Calibra -maalämpöpumpun sisarmalli, ja sillä on samat hyödyt kuin Calibralla, kun se vaihdetaan vanhan lämmitysjärjestelmän tilalle. Calibra Eco toimii monipuolisuutensa ansiosta niin vanhan lämmitysjärjestelmän korvaajana kuin uudistalon lämmityksessä.

Viisas ohjaus ja Thermia Online -etävalvonta

Thermia Calibra Eco -maalämpöpumppua hallitaan yksinkertaisen ja tyylikkään kosketusvärinäytön avulla. Helppokäyttöiset ja intuitiiviset valikot on varustettu ohjeilla, ja heti etusivulta pääset säätämään lämpötilaa.

Calibra Eco sisältää vakiona Thermia Online -etävalvontatyökalun, jonka avulla voit tarkastella ja ohjata lämpöpumppuasi verkon välityksellä esimerkiksi puhelimella tai tietokoneella.

18 vuoden Thermia Turva

Thermia Turva -vakuutus kattaa koko tuotteen 18 vuoden ajalta. Ensimmäiset viisi vuotta kuuluvat tehdastakuun piiriin ja kuudennesta vuodesta eteenpäin voit halutessasi ottaa käyttöön vakuutuksen, vuodeksi kerrallaan, lämpöpumpun 18 ikävuoteen saakka.

Pyydä tarjous

Laskemme sinulle tarjouksen.

Täytä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä. Käymme läpi lämpöpumpun valintaan vaikuttavat tekijät, jonka jälkeen saat tarjouksen, joka on laskettu juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Nimi: * Paikkakunta: * Puhelin päivisin: * Sähköpostiosoite: *

(* = pakolliset tiedot)

Tuoteominaisuudet:

 • Tehokas ja joustava invertteriohjattu maalämpöpumppu tulevaisuuden kylmäaineella
 • Matalampi CO2-ekvivalentti* kuin muilla vastaavilla maalämpöpumpuilla
 • Helppo käyttää – myös puhelimella
  • Yksinkertainen käyttöliittymä kosketusvärinäytöllä, käyttöjärjestelmä opastaa sinua laitteen käytössä
  • Thermia Online -etävalvonta vakiona
   • Kaikkia toimintoja voidaan hallita selaimella tai puhelinsovelluksella
   • Ei kuukausimaksuja, vaatii vain kiinteän internet-yhteyden kaapelilla lämpöpumpulle
 • Runsaasti lämmintä käyttövettä patentoidulla TWS-tekniikalla
  • Käyttövedentuotanto mukautuu automaattisesti tarpeisiisi varmistaen lämpimän veden riittävyyden ja alhaisimmat mahdolliset energiakustannukset
  • Mahdollisuus valita kolmen käyttövesitoiminnon välillä
  • Korkealaatuinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu lämminvesivaraaja
 • Moderni Genesis-ohjaus optimoi kokonaisuutta parhaan mahdollisen hyödyn tuottamiseksi
  • Liuospiirin valvonta painelähettimillä ja elektronisella paisuntaventtiilillä mahdollistaa tarkan säädön
  • Voidaan yhdistää Modbusin kautta taloautomaatioon
  • Keruupiirin valvonta (Energy Source Control) varmistaa, että lämpöpumppu pystyy ottamaan mahdollisen paljon energiaa energiakaivosta ylikuormittamatta sitä
  • Kierroslukuohjattu matalaenergia-kiertovesipumppu
 • Smart grid -valmius mahdollistaa liittämisen älysähköverkkoon
 • Thermia Turva mahdollista hankkia lämpöpumpun 18 ikävuoteen saakka

*CO2-ekvivalentti on monipuolisin ilmastovaikutuksen mitta. Se ottaa huomioon sekä kylmäaineen GWP-arvon että täyttömäärän tietyssä tuotteessa. GWP (Global Warming Potential) -arvo kertoo kylmäaineen sisältämän ilmaston lämpenemispotentiaalin, ja sen yksikkö on GWP/grammassa kaasua.

**Kokonaisvuosihyötysuhde, SPF, kuvaa kuinka tehokas lämpöpumppu on koko vuoden ajalta ottaen huomioon kohteen käyttövedentarpeen ja maantieteellisen sijainnin. SPF lasketaan erikseen jokaiselle kohteelle.

ENERGIALUOKKA OHJAUKSELLA

Kun lämpöpumppu on kytketty lämmitysjärjestelmään, jota ohjataan lämpöpumpun ohjauksella.

ENERGIALUOKKA ILMAN OHJAUSTA

Kun lämpöpumppua ei ole kytketty lämmitysjärjestelmään, eikä lämpöpumpun omaa ohjausta lasketa mukaan.