Vanhan lämpöpumpun vaihtaminen

Lämpöpumppu on rakennettu tuottamaan lämpöä ja lämmintä käyttövettä ongelmitta useiksi vuosiksi. Kuitenkaan emme voi Thermialla taata ikuista kestävyyttä lämpöpumpuille. Ennemmin tai myöhemmin lämpöpumppu tulee vaihtaa uuteen.

Kun joudut vaihtamaan lämpöpumpun, voi tuntua helpolta ratkaisulta katsoa minkälainen vanha lämpöpumppu on ja kutsua asentaja asentamaan uusi samanlainen. Emme kuitenkaan suosittele, että teet niin. Lämpöpumppu kestää tavallisesti noin 20-30 vuotta ja siinä ajassa saattaa tapahtua suuriakin muutoksia. Oletko laajentanut taloasi tai kalustanut vintin? Tai oletko hankkinut uima-altaan, rakentanut autotallin tai asentanut lattialämmityksen?

 

Muuttuneet olosuhteet voivat tarkoittaa, että vanha lämpöpumppu on liian heikko nykyisiin talon tarpeisiin. Maalämpöpumpuissa pitää myös kartoittaa, onko lämpökaivo tarpeeksi syvä.

Jos näyttää siltä, että lämpökaivo ei tuota tarpeeksi, voidaan mahdollisesti joutua poraamaan uudestaan. Tavallisesti uusi lämpöpumppu toimii hienosti myös käyttämällä olemassa olevaa lämpökaivoa. Uusimmat mallimme, jotka on varustettu invertteriohjatulla kompressorilla, ovat niin tehokkaita että pystyvät erittäin tehokkaasti hyödyntämään kapasiteettia olemassa olevasta lämpökaivosta.

Uusi kartoitus tulisi tehdä varmistukseksi, että teet parhaan mahdollisen investoinnin, jossa otetaan huomioon sopivuus lämmitysjärjestelmääsi, lämpökaivo ja todellinen tarpeesi.Yksinkertaisin tapa saada kartoitus on ottaa yhteyttä Thermia jälleenmyyjään.

Varaa maksuton kartoitus

Ota yhteyttä paikalliseen Thermia jälleenmyyjään saadaksesi maksuttoman arvioinnin- saat tietää mikälainen ratkaisu sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. 

 

Löydä lähin jälleenmyyjäsi