Ilmalämpöpumpun asentaminen

Tällä sivulla annamme yleiskatsauksen ilmalämpöpumpun asennustyöstä.

Sisäyksikkö ja ulkoyksikkö

Ilmalämpöpumppu koostuu kahdesta pääosasta: sisäyksiköstä ja ulkoyksiköstä. Ulkoyksikkö ottaa energiaa ulkoilmasta, kun taas sisäyksikkö levittää lämmitetyn ilman talon sisällä.

Ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan läpimitaltaan noin 7 cm reikä seinää, joka täytyy tehdä putkien, sähköjohdon ja kondenssiveden poiston vuoksi. Ulkoyksikkö varustetaan tärinänvaimentimella.

Sijoittaminen

Ilmalämpöpumpusta saa parhaan hyödyn irti, jos asunnossa on avoin pohja, jolloin lämpö leviää sisäyksikön puhaltimen avulla.

Coanda-toiminnon ansiosta lämpö ja viilennys jakautuvat sisäilmaan miellyttävän tasaisesti ilman vedon tunnetta: lämpö leviää seiniä ja lattiaa pitkin ennen kuin nousee ylöspäin, kun taas kylmä leviää pitkin kattoa ja laskeutuu alaspäin.

Thermia Aura - suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin

Tasaisen suorituskyvyn ja älykkäiden toimintojen ansiosta Thermia Aura on erinomainen täydentävänä lämmönlähteenä sekä omakotitaloissa että vapaa-ajan asunnoissa.

Thermia Aura säästää tehokkaasti energiaa aina -30 C asti, jonka ansiosta saat kustannustehokasta lämpöä, kun sitä eniten tarvitset. Lämpiminä päivinä Aura myös viilentää talon mukavaksi.

Lue lisää Thermia Aurasta

Maksutonta neuvontaa

Oletko miettinyt lämpöpumpun hankintaa? Autamme sinua mielellämme.

Haluan neuvoa

Autamme mielellämme lämmitysjärjestelmiin ja lämpöpumppuihin liittyvissä asioissa. Täytä lomake ja sinuun ollaan pian yhteydessä!

Nimi: * Paikkakunta: * Puhelin: * Sähköpostiosoite: *

(* = pakolliset tiedot)