Lämpöpumpun valitseminen

Etkö halua porata lämpökaivoa maalämmölle tai etkö jostain syystä voi tehdä niin? Tällöin ilmavesilämpöpumppumme tai ilmalämpöpumppumme saattaa olla oikea ratkaisu sinulle.

Saadaksesi lämmitysratkaisun, joka tuottaa myös lämmintä vettä, suosittelemme Thermian maalämpö- tai ilmavesilämpöpumppuja. Ilmavesilämpöpumput tuottavat lämpöä (vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään) ja lämmintä vettä. Ne ovat tehokkaita ja pystyvät tuottamaan energiaa niinkin kylmässä kuin -25 C. Koska ilmalämpöpumppu tuottaa lämpöä ilmasta, jota on ympärillämme, ei maalämmön porausreikää tarvita.

Ilmavesilämpöpumput vähentävät hukkalämpöä

Käyttämällä ilmavesilämpöpumppua, voit pienentää lämmityskulujasi jopa 80 %. Aivan kuten maalämpöpumppukin, ilma-vesilämpöpumppu tuottaa sekä lämpöä, että lämmintä vettä. Thermia Atec:lla ja Thermia iTec:lla voit myös viilentää kotiasi.

Thermian ilmavesilämpöpumpulla on korkea hyötysuhde ympäri vuoden. Tämä on mahdollista ainoastaan lämpöpumpulla, joka sulattaa itse itsensä. Sinun ei tarvitse huolehtia lämpöpumpun sulattamisesta, vaan se aktivoituu automaattisesti tarpeen vaatiessa.

Ilmalämpöpumppu on hyvä lisälämmitys

Themia Aura on ilmalämpöpumppu, joka tuo suuria säästöjä erityisesti suorasähkötaloissa. Ilmalämpöpumppu parantaa myös sisäilmaa puhdistamalla sisäilmaa luonnon omalla tavalla.

 

 

Thermian ilmavesilämpöpumput Thermian ilmalämpöpumput
Sisältö

Miten lämpöpumppu toimii?

Paljonko voit säästää lämpöpumpulla?

Hyödyt ja haitat

Lämpöpumpputesti

Lämpöpumpun hinta