Thermia Online

  • Lämpöpumppusi etäohjaus puhelimellasi tai tietokoneella

  • Kalenteritoiminto- laske lämpötilaa, kun et ole kotona

  • Vikailmoitukset suoraan puhelimeesi

Thermia Online - ohjaa lämpöpumppuasi mistä tahansa

Kokonaisvaltainen hallinta - missä tahansa oletkin

Thermia online lisälaitteella voit ohjata ja valvoa lämpöpumppuasi etäältä. Sillä voit kokonaisvaltaisesti kontrolloida lämmitysjärjestelmääsi mistä päin maailmaa tahansa.Voit esimerkiksi laskea lämpötilaa kun olet matkoilla ja nostaa sopivaksi, kun palaat kotiisi. Ei ole myöskään ongelma, jos palaat kotiisi aikaisemmin kuin olit suunnitellut- Onlinen avulla saat ohjattua kotisi lämpimäksi kun palaat sinne.

Yksinkertainen, miellyttävä ja varma

Onlinen avulla voit tarkistaa missä tahansa kuinka lämmitysjärjestelmäsi toimii ja mikä lämpötila kodissasi on. Jos tulee jotakin, mitä pitää korjata, saat siitä heti tiedon Onlinen kautta.

Thermia Online voidaan yhdistää nykyiseen laajakaistaasi ja mikäli laajakaistaa ei ole saatavilla, voidaan se yhdistää erilliseen 3G modeemiin. Online toimii Iphonessa ja Androidissa, sovelluksen voi ladata App Storesta tai Google Playsta. Järjestelmä toimii kaikissa tämänhetkisissä Thermian omakotipuolen lämpöpumppumalleissa sekä Thermia Solid lämpöpumpussa. Heidän joilla on jo Online asennettuna, täytyy tehdä päivitys saadakseen kaikki toiminnot käyttöön, kuten esimerkiksi toiminnot puhelimen sovellukselle.

Näin se toimii:

Kaikki data lämpöpumpustasi ladataan ulkoiselle palvelimelle, joten pääset käyttämään Onlinea missä tahansa - tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Siinä ei myöskään ole rajoitusta kuinka monta käyttäjää Onlinessa on tai montaa pumppua sen avulla voi hallita.

 

Täältä voit kirjautua Thermia Onlineen 

 

Pyydä tarjous

Laskemme sinulle tarjouksen.

Täytä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä. Käymme läpi lämpöpumpun valintaan vaikuttavat tekijät, jonka jälkeen saat tarjouksen, joka on laskettu juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Nimi: * Paikkakunta: * Puhelin päivisin: * Sähköpostiosoite: *

(* = pakolliset tiedot)

Tuoteominaisuudet: