Thermia Online

  • Maalämpöpumpun ja ilmavesilämpöpumpun etäohjaus puhelimella tai tietokoneella

  • Nopea ja selkeä yleiskatsaus, sekä yksityiskohtaista historiatietoa

  • Ilmoitukset korjaustarpeista

Ohjaa ja hallitse lämpöpumppuasi missä tahansa oletkin

Kokonaisvaltainen hallinta - paikasta riippumatta

Thermia Online lisälaitteella kontrolloit kokonaisvaltaisesti lämmitysjärjestelmääsi mistä päin maailmaa tahansa. Voit esimerkiksi laskea lämpötilaa matkoilla ollessasi ja nostaa sen sopivaksi, kun palaat kotiin. Ja jos palaat aikaisemmin, kuin olit suunnitellut, Onlinen avulla saat ohjattua kotisi lämpimäksi heti tarpeen mukaan.

Yksinkertainen, miellyttävä ja varma

Onlinen avulla tarkistat missä tahansa, kuinka lämmitysjärjestelmäsi toimii, ja mikä lämpötila kodissasi on. Jos korjaustarvetta ilmenee, saat siitä heti tiedon Onlinen kautta. Voit lisätä myös muita käyttäjiä, ja esimerkiksi antaa huoltoliikkeelle oikeudet tarkistaa lämpöpumppusi etänä.

Thermia Online on palvelu, jota voidaan käyttää useimmissa Thermian omakotimalliston lämpöpumppuissa. Joitakin lämpöpumppuja on täydennettävä lisävarusteella (Thermia Online Kit), jotta ne voidaan liittää Thermia Online -palveluun. Kysy jälleenmyyjältäsi lisätietoja.

Näin se toimii:

Thermia Online voidaan yhdistää nykyiseen käytössä olevaan laajakaistaan ja mikäli laajakaistaa ei ole saatavilla, yhdistäminen onnistuu erilliseen 3G modeemiin. Online toimii Iphonessa ja Androidissa, ja sovelluksen voi ladata App-Storesta tai Google Playsta.

Kaikki lämpöpumpun data ladataan salattuna ulkoiselle palvelimelle, jolloin pääset käyttämään Onlinea missä tahansa - tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Hallittavien pumppujen tai käyttäjien määrää ei myöskään ole rajoitettu.

Pääset kirjautumaan Thermia Onlineen sivuston ylälaidasta.

 

Lisenssisopimus

EULA (End User Lisence Ageement)

Pyydä tarjous

Laskemme sinulle tarjouksen.

Täytä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä. Käymme läpi lämpöpumpun valintaan vaikuttavat tekijät, jonka jälkeen saat tarjouksen, joka on laskettu juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Nimi: * Paikkakunta: * Puhelin päivisin: * Sähköpostiosoite: *

(* = pakolliset tiedot)

Tuoteominaisuudet:

  • Ohjaa ja seuraa lämpöpumppua etäyhteyden kautta tietokoneella, mobiililaitteella tai tabletilla
  • Mahdollisuus muuttaa lämpötilaa ja toimintaparametrejä

  • Lämpötila- ja aktiivisuushistoria

  • Hälytystoiminto - ilmoitukset korjaustarpeista

  • Mahdollisuus antaa asennusliikkeelle pääsy Onlineen - säädöt ja tarkistukset etänä

Dokumentti

Tuotelehti (PDF)