Maalämpöpumpun vaihtaminen

Maalämpöpumppu on pitkäaikainen sijoitus. Normaaleissa olosuhteissa maalämpöpumppu pystyy tuottamaan lämpöä ja lämmintä vettä useiden vuosien ajan. Yksikään maalämpöpumppu ei kuitenkaan ole ikuinen ja ennemmin tai myöhemmin tulee miettiä pumpun vaihtamista.

 

Usein ajatellaan, että vanha lämpöpumppu viedään pois ja tilalle tuodaan uusi, kun lämpöpumpun vaihtaminen tulee ajankohtaiseksi. Olosuhteet saattavat kuitenkin olla muuttuneet alkuperäisen asennuksen jälkeen ja tämän vuoksi on tärkeää tehdä uusi laskelma ennen maalämpöpumpun vaihtoa.

Ehkä olet laajentanut taloasi? Hankkinut uima-altaan tai rakentanut lämmitettävän autotallin? Tai mahdollisesti saanut perheenlisäystä, jolloin tarvitaan enemmän sekä lämpöä, että lämmintä vettä? Nämä ovat asioita, jotka vaikuttavat kokonaiskuvaan merkittävästi.

Maalämpöpumppu, joka on pannuhuoneessasi tällä hetkellä, ei välttämättä ole riittävän tehokas. Joissain tapauksissa voi myös olla, että porausreikä ei ole tarpeeksi syvä tuottamaan riittävästi energiaa muuttuneisiin tarpeisiin.

Oletko miettinyt vaihtavasti lämpöpumpun? Silloin kannattaa olla yhteydessä paikalliseen jälleenmyyjään. Hän voi auttaa sinua valitsemaan oikean lämpöpumpun ja suunnittelemaan maalämpöjärjestelmän, joka sopii parhaiten sinun kotiisi.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Onko sinulla kysymyksiä liittyen maalämpöpumpun vaihtoon? Löydä paikallinen jälleenmyyjä, jolta saat vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. 

LÖYDÄ JÄLLEENMYYJÄ

Lämpöpumppumme

Tutki lämpöpumpputarjontaamme, jotta voit vertailla ominaisuuksia ja tekniikoita.

LÄMPÖPUMPPUMME