Tuoteuutuus Thermia Calibra Eco
– Markkinoiden ensimmäinen maalämpöpumppu tulevaisuuden kylmäaineella R452B

Me Thermialla työskentelemme jatkuvasti kehityksen ja uuden tekniikan parissa, jotta voimme edistää entistä kestävämpää ja ympäristöystävällisempää yhteiskuntaa. Merkittävä askel tähän suuntaan on uusi maalämpöpumppumme Calibra Eco, joka on maailman ensimmäinen maalämpöpumppu ilmastoystävällisellä kylmäaineella R452B.

Maalämpöpumput ovat itsessään ympäristön kannalta järkevä valinta, koska ne käyttävät uusiutuvaa energiaa. Calibra Eco -maalämpöpumpulla voimme entistä paremmin vastata ympäristöystävällisten vaihtoehtojen kasvavaan kysyntään. Tarjoammekin siis markkinoille maalämpöpumpun, joka ei ole vain yksi tehokkaimmista, mutta joka hyödyntää jo seuraavan sukupolven kylmäainetta.

Kylmäaineella R452B on erittäin matala GWP eli Global Warming Potential -arvo, jolla mitataan tässä tapauksessa kylmäaineen aiheuttamaa ilmaston lämpenemispotentiaalia. Lisäksi Calibra Eco on suunniteltu siten, että siinä käytetään tavallista vähemmän kylmäainetta. Näin ollen Calibra Econ C02-ekvivalentti, joka ottaa huomioon sekä kylmäaineen GWP-arvon että täyttömäärän, on hyvin pieni verrattuna muihin vastaaviin markkinoilla oleviin maalämpöpumppuihin.

Calibra Eco on saatavilla kolmessa eri kokoluokassa, 2–8 kW, 3–12 kW ja 4–16 kW, ja se soveltuu erinomaisesti niin uudiskohteeseen kuin olemassa olevan lämmitysjärjestelmän korvaajaksikin. Lue lisää Calibra Econ tuotesivulta.