Thermia Aura S2 & Aura T2 – uusi sukupolvi

Thermian Aura-ilmalämpöpumppujen uusi sukupolvi takaa maksimaalisen suorituskyvyn ja toiminnallisuuden pohjoisissa ilmasto-olosuhteissa, jopa todella alhaisissa ulkolämpötiloissa. Ne soveltuvat pienistä keskikokoisiin kotitalouksiin, joissa arvostetaan älykkään teknologian tarjoamaa lämmityksen helppoutta ja tehokkuutta.

Aura-ilmalämpöpumppujen uudistettu sisäyksikkö on muotoilultaan aiempaa sirompi sekä tehokkaampi. Sen kookkaampi puhallin mahdollistaa lämpimän tai viileän ilman nopean ja tasaisen leviämisen huoneessa, jopa 15 metrin päähän. Lisäksi sisäyksiköt ovat todella hiljaisia, ja pienemmän kokonsa myötä sulautuvat huomaamattomasti ympäristöönsä.

Kumpikin malli on liitettävissä WiFiin, joka mahdollistaa lämpöpumpun kätevän etäohjauksen SmartThings-mobiilisovelluksen kautta.

Aura T2 on Thermian kaikkien aikojen tehokkain ilmalämpöpumppu A+++ -energialuokalla ja 5,1 SCOP-hyötysuhteella keskikylmässä ilmastossa. Aura S2 kuuluu puolestaan A++ -energialuokkaan 4,6 SCOP-hyötysuhteella.

Uuden sukupolven Aurat ovat kestäviä ja tehokkaita, tarjoten korkean lämmitystehon kylmissäkin ulkolämpötiloissa. Esimerkiksi -10 °C pakkasella Aura T2 antoteho on 4,66 kW ja Aura S2 4,0 kW. Molemmat mallit tuottavat lämmitystä jopa -30 °C ja viilennystä -15 °C ulkolämpötiloissa.

Edeltäjiensä S1 ja T1 mukaisesti myös uudistetut mallit käyttävät ympäristöystävällisempää R32-kylmäainetta. R32-kylmäaineen alhainen 675 GWP-arvo (Global Warming Potential) sekä suhteellisen pieni täyttömäärä mahdollistavat tuotteiden alhaisen CO2 -ekvivalentin (matala vaikutus kasvihuoneilmiöön).