Salaisuus yli 100-vuotisen värmlantilaisen
innovaation takana

Visiomme on aina ollut olla yhden askeleen edellä. Yli 100 vuoden ajan olemme kehittäneet huomispäivän lämmitysratkaisuja. Tämä tarkoittaa, että uskallamme luvata ainutkertaista laatua, markkinoiden parasta tekniikkaa ja innovatiivisia tuotteita. Yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa toimitamme luonnon inspiroimana turvallisuutta joka askeleella. Ja se salaisuus? Kerromme siitä lisää.

Sinun on sallittava markkinointievästeet, jotta video voidaan ladata ja näyttää.

Muuta suostumustasi

100 vuotta kehittämistä – lupaus laadusta

Olemme aloittaneet tyhjästä. Yli 100 vuoden ajan olemme käännelleet ja väännelleet, testanneet ja kehittäneet. Analysoineet ja parantaneet – tehneet kaikkemme ollaksemme aikaamme edellä huomispäivän lämpöpumppujen luomisessa. Tuotteemme ovat kovan työn ja innovatiivisen kehittämisen tuloksia. Tänään ja huomenna.

9 virstanpylvästä historiastamme

Haluatko hankkia lämpöpumpun yhdeltä Ruotsin vanhimmista lämpöpumppuvalmistajista?

Löydä lähin jälleenmyyjä

Markkinoiden johtavaa tekniikkaa – askeleen edellä

Tuotteemme ovat olleet eturintamassa sukupolvien ajan. Koksiuuneista lämpöpumppuihin ja huipputeknisiin järjestelmiin. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja olemme ylpeitä ollessamme aikaamme edellä. Toimme esimerkiksi ensimmäisenä markkinoille maalämpöpumpun ympäristöystävällisellä kylmäaineella R452B. Toinen esimerkki on Atlas-lämpöpumppumme ylivoimaisella suorituskyvyllä ja maailman ensimmäisenä yli 6:n SCOP-arvolla.

Kehitys ja tutkimus – edellä aikaamme

Tulevaisuus on jo täällä. Nykypäivän teknologia antaa meille kokonaan uusia mahdollisuuksia ja me haluamme hyötyä siitä. Vuosien aikana olemme todistaneet monesti olevamme askeleen edellä tuotteidemme kehityksessä. Yksi edelläkävijyyden mahdollistaja on oma kehityskeskuksemme, jossa testaamme, tutkimme ja kehitämme tuotteitamme. Testaamme erilaisia ilmasto-olosuhteita ja teemme monenlaisia suorituskykytestejä. Kaikki tämä keskittyäksemme jatkuvasti tulevaisuuteen ja huomispäivän lämpöpumppujen kehitykseen.

Turvallinen ja innovatiivinen ratkaisu – tänään ja huomenna

Meiltä löytyy lämpöpumppu jokaiseen tarpeeseen. Tavoitteemme on tarjota jokaiselle asiakkaalle turvallinen ja tasapainoinen lämmitysratkaisu – kestävä ja energiatehokas. Tarvitaan luotettava prosessi tämän tavoitteen toteuttamiseksi. Huolehdimme yhdessä valikoitujen jälleenmyyjiemme kanssa siitä, että kaikki hoituu sujuvasti – ensimmäisestä yhteydenotosta ja tuotteen valinnasta asennukseen ja valmiiseen ratkaisuun.

Mistä apua?

Thermian valtuutettuja jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomen, ja he auttavat mielellään kaikissa kysymyksissä. Niin lämpöpumppumallin valinnassa, kokoluokassa, kustannuksissa kuin muissakin kysymyksissä varmistaen turvallisen lämpöpumppuhankinnan.

Löydä jälleenmyyjä

Mitä ottaa huomioon?

Meiltä löytyy lämpöpumppu jokaiseen tarpeeseen. Tuotevalikoimamme kattaa niin lämpöpumput omakotitaloihin kuin suuret kokonaisratkaisut yrityksille ja teollisuudelle. Lue lisää mitä sinun pitää ottaa huomioon harkitessasi lämpöpumpun hankintaa.

Vinkkejä valintaan